Wednesday, March 10, 2010

Insaflah Wahai Umat!

Buat spot check kat blog ni tadi..

Tengok-tengok traffic..

dan ternampak ini...




Haaa.. Ni yang nak bergosip ni...

.

.

.


No. 1 : Ada orang dapat link blog aku melalui blogscope.net. Kita tengok apa yang dia search!

Guys, can you see it clearly? Dalam kotak merah tu. Orang tu search "gambar lucah"!

Maka, blogscope pun bagi la dia blog aku yang ada lucah ni! Nak sangat kan? Hambek ni!!

Terus di'link' kan ke entry aku yang INI..





No. 2 : Seorang lagi yang search something melalui yahoo search engine. Tengok apa pulak yang dia nak search kan..

Okeh.. Tu diaaaa.. "Skandal cikgu dan murid"

Nak berskandal-skandal lah pulak kan. Yahoo pun bagi la blog aku. Tengok la puas-puas skandal yang dia nak sangat tu..

Terus ke entry yang INI.



So, apa macam pada yang search tu? Mesti hampa kan? Sebab lain yang dicari, lain pulak yang dapat. Haha..

Terfikir jugak kenapa mereka search sebegitu rupa?

Ahh.. Biarlah. Yan penting diorang meningkatkan lagi traffic aku.. Muahahaha..



p/s : Sila click pada gambar untuk tumbesaran yang sempurna. Ngeeee~



10 comments:

Lil'_mya_diaries said...

perghhh..gerunnye!!!...weh,cane nak wat gambr y nk mek kat tenet eh...help me!!

AuraFIza said...

Lil'_mya_diaries

Tau takpe.. Tak senonoh! huhu..

ko g kat page yg ko nak tu, then tekan button Fn + PrtSc SysRq kat keyboard ko tuh..

Button Fn tu kat bawah..sebaris ngn space bar. PrtSc SysRq tu kat atas, sebaris ngn Del

Lil'_mya_diaries said...

tq2...sayang ko lebih sket arini!!!

AuraFIza said...

ari ni jek???
cettt...aku sayang ko tiap2 ari taw!
sampai hati ko..
wuuuu..sedey :(

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

pandia tl dorg cri ye...
smpai ke sni 2...haha

kenwooi said...

all despos =P

AuraFIza said...

luZ a.k.a peRmataPuTiH

tu la pasal.. Malang la diorang sbb blog ni bkn blog 18sx..hehehe..

mesintaip said...

Aku insaf le ni...

AuraFIza said...

Owhh.. Awak la yang search macam tu ehh?? Haaa.. Kantoi.. Inilah orang yang dicari-cari..

Hahahahha ;)

mesintaip said...

Hahaha....jangan cepat buat serkap jarang. Saya baru saja 'tersesat' dalam dunia maya awak ni. Tapi tak apalah, Allah Maha Tahu setiap apa yang berlaku.