Sunday, March 7, 2010

Tips yang LUCAH!


PERHATIAN!!

Entry ni berunsur "lucah tak lucah sangat la". Tapi 18 tahun ke bawah, tak payah baca. Pergi main jauh-jauh!




Actually, aku nak cerita tentang penjagaan muka. Lucah ke?? Haaa.. Sabar la! Baca dulu sehingga ke perkataan terakhir ye..

Aku ada berborak dengan member-member aku yang agak sengal. Kitorang borak-borak kosong je. But then terkeluar la pulak topik pasal penjagaan muka. Ada la tips-tips yang aku rasa musykil keberkesannya..

. . . .


TIPS 1 - Setiap kali lepas mandi. Ambil seluar dalam yang kita dah pakai tu, basahkan, dan lap kat muka!


Eeeuuwwww... Tips apa tu?? Biar betul?? Diorang kata ni petua orang tua-tua. Haaaa.. Really? Korang tau ke? Ke aku sorang je yang tak tau? Macam nak tergelak pun ada. Tapi sumpah! Geli la weyh.. Menurut cakap mereka yang konon-konon pakar tu, ada sel-sel yang dah lekat kat spender tu boleh menghilangkan jerawat kat muka. Hahahaha.. Tak tau nak komen apa.

Nak lagi lucah, kita tengok tips kedua.




TIPS 2 - (Ini bagi yang dah kahwin!) Lepas bersetubuh, air mazi lelaki tu, sapu kat muka!!

Adoihhh.. Tak boleh nak bayangkan macam mana air tu melekat kat muka aku ni. Yarkkksssss!! Entahlah. Tak tau nak komen apa. Sebab aku memang betul-betul terkujat. Ada juga tips-tips yang macam ni ek..

(Maaf.. Tips kedua tak ada gambar. Bahaya!)


Ada sesiapa ke pernah mencuba? Meh kongsi sikit dengan aku yang tak tahu-menahu langsung ni.. Sampai sekarang rasa geli-geli. Heeee~



17 comments:

Mr Kamikaze said...

geli-geleman..hehehe..yg kedua tue mujarab ker??

Kals said...

biar tul..???
x penah dgr pun..

AuraFIza said...

Mr Kamikaze

Tak tau la mujarab ke tak..tapi rasanya tu tipu semata-mata kot.org macam tak caye je..huhu

AuraFIza said...

Kals

Tak penah dengar eh?org pun first time dengar..huhu

5h3r4 said...

tips yg 1st tu mmg geli la...

tp setahu shera.. ni petua2 org tua la... lepas korek idong.. taik idong tu letak kt jerawat. ha lepas tu tatau la jerawat tu ilang atau jd taik lalat. kakakakaka...

tips yg 2nd tu...

tips tu mcm2 sbenarnye..
kalo sape yg tak penah tgk blue tu...
ha meh cni share sket..
most of them (ppuan la kan) akan sapu pada muke & badan. org kata air mani tu akan jd mcm MASK. i think so la sbb air mani tu akan melekat and then keras mcm korang pakai mask yg jual kt kedai tu la.
so tmpt yg korang sapu akan jd lebih tegang dan anjal.
but i wont try it la!!

Hazzy Ishak said...

gelinye
tips ape ni?

kertaz said...

Macam tips ilmu hitam jer.. @_@

AuraFIza said...

5h3r4

wakakaka..taik idong la plak!!ada gak gunanya taik idong ni kan..haha

Haaa.. Actually, I ada gak terfikir camtu. Tapi oleh kerana pemikiran ni macam nerd jek, malas la nak mengembang-ngembangkan lagi persoalan gila ni.haha..tapi rasanya betul la tu kot..bila air tu kering, akan jadi mask.dan buatkan kulit tegang jek..

Err.. tu cuma imagination je. Kalau nak proof kan tips ni betul ke tak, heh.. sori laa.. tanak try. NEVER! haha..

AuraFIza said...

Hazzy Ishak

Memang geli.. Mungkin ada orang pernah cuba. Tapi bagi yang tak pernah cuba, tak payah la buat! lagi pn, Islam takde pun ngajar benda2 kotor camni..


kertaz

Aah kan..macam ilmu itam laa..Baru terfikir..hehe

al_madd said...

air mazi??air mazi ni awal2 ja kuar..lepas tu baru air mani..

Mr-Zam said...

bkn air mazi tp air mani, secara sains nya air mani byk protin.. tu yg bg kasi tenyeh kt muka.. hoho ^^
bende ni bkn la kotor, tp kurang bersih.. sp yg geli2 tu bg kang bru tau.. hahahaha :D kiddin lol

AuraFIza said...

al_madd

oo..yeke?haha..jahilnya!


Mr-Zam

Kira ada la betul jugak petua ni eh. Silap la.bukan air mazi tp air mani. kan??

kalo i geli, u nak bg.. Awww.. haha..

rossoneri said...

erk, nak muntah ...erkkkkk

p/s:word verification ni pun 'gelio' tau

adrina sidek said...
This comment has been removed by the author.
Mr-Zam said...

wah wah adrina sidek.. experience nmpk :D hohoho~ ptt la muke u berseri2.. hahaha :D

mesintaip said...

Astaghfirullahalazim...merepek dan merapu je petua tu. Nenek kebayan mana bagi kat awak ni Fiza?

AuraFIza said...

Err.. Tu la. Memang merepek merapu pun. Tapi kan ada respons yang saya dapat. Dia kata memang ada petua macam ni. Tapi sumpah, mati hidup balik pun saya tak nak buat.. Huhuhu.. Geli.. Yarrrkkkssss!!