Monday, December 7, 2009

Aku dan Dia

Setelah difikirkan balik, rasa macam malas je nak update cerita semalam. Tapi dah berjanji pula kan in the previous entry. So, kenalah juga tunaikan. Kang ada lagi yang tuntut marah-marah.. Hahaha..

Tapi kan... Entry ni terpaksa di'secret'kan buat sementara waktu. Oleh itu, aku telah membuat protected entry untuk kali kedua. Yang pertama adalah yang INI.. Macam biasalah kan. Mintak KEYWORD kat aku. Then, korang boleh baca entry ini macam biasa.. Okey.. Got it?

Ehh.. Tolong inform ye nak keyword untuk entry yang mana satu. Because all the protected entry have different keyword.. Thank you ;)



Request keyword from me by email, YM, facebook or just leave your link in the comment section and chatbox..



6 comments:

Fina said...

macam biasa.
nak keyword!! :D

AuraFIza said...

okey..kat facebook ehh..

Fina said...

dah baca.

jap2 nak type mesej utk ko. cek nti dekat inbox fb. hehe

AuraFIza said...

haha..okey2..

Mell said...

fewiiittt..member!
tak sangka dowhh..

AuraFIza said...

haha..diam2 sudeyy..