Tuesday, December 8, 2009

I miss you, darling!

Tiba-tiba rasa sebak bila teringatkan kenangan kat kolej..

Oh God! I miss my friends badly.. Bila entah lagi dapat jumpa semula dengan mereka yang sewel tu.. Hahaha.. Sewel, sewel pun aku tetap rasa happy bila dengan diorang..

They shine up my life. Sedih atau gembira, mereka tetap bersama..



SUMPAH!!

Aku rindu diorang!!

Kalau dapat jumpa mesti best kan? Banyak benda nak cerita. Borak dalam telefon tak sama dengan borak face-to-face..

Dah lama tak peluk-peluk.. Pukul-pukul.. Cubit-cubit.. Main kejar-kejar.. Mengilai macam pontianak.. Tengok movie.. Pergi jalan-jalan.. Makan-makan.. Buat air teh!

Serius, rasa macam nak jumpa diorang sekarang juga. Tapi apakan daya. Yang sorang kat Terengganu, sorang lagi kat Pahang. Yang sorang lagi kat Kedah. Aku pula kat Johor.. Hurmm..

Wanchu || Nita || Wani

I miss you damn much!!!





2 comments:

★Dakjaat™ ☆ said...

jgn kata kolej, kenangan time sekolah menengah lagi lah kita rindu... ponteng sekolah, nyorok/escape dari assembly... kena jemur tengah panas sebab 1 kelas buat bising. .hahaha! skg nak jumpe dorang tu semua? susah sangat... tapi, kena keep in touch dengan kawan2.. barulah kenangan itu menjadi semakin indah .. :)

AuraFIza said...

Totally agree!
zaman skolah is a precious moment!
takleh lupe..dulu suke notty2.bile ingat balik, mesti rasa nak tergelak je.hehe..bile dah tinggalkan alam sekolah, semua ntah ke mana.brapa org je la yang dapat contact balik kan..

err..mcm kita ni, member2 blogger pn kena la keep in touch.kan kan kan? heee~