Wednesday, November 12, 2014

Everything Went Well

Latest Update berkenaan dengan MISI TERBESAR INI


Alhamdulillah. Boleh dikatakan azam tahun ini hampir terlaksana sepenuhnya. Syukur ya Allah! Kita hanya mampu merancang dan berusaha selagi mampu, tetapi Allah jualah Maha Pemberi Rezeki kan..

Misi yang PALING besar dah pun tercapai. Will update about this later. Yup, later! :)

There's two more mission left. Harap-harap ada la rezeki dan kudrat yang Allah akan bagi untuk capai semua ni. Hanya mampu berdoa dan terus berusaha. Lepas semua settle, baru nak mention kesemua misi-misi kami laki bini. Buat masa sekarang ni, hadap je la entry yang penuh teka-teki ni. 

Harap maklong! maklum! ;P


Tiba-tiba terfikir... 

Pepatah mengatakan "Hidup umpama roda". Roda berpusing.. Jadi, jika kita di bawah, takkan selamanya kita di bawah. Perlahan-lahan kita akan naik ke atas. Begitu juga sebaliknya. Tadah tangan... Mohonlah petunjuk dariNya. Mohonlah agar dipermudahkan hidup kita seharian.. Mohon agar hidup kita ni dilimpahi keberkatan.. Tu yang paling penting!

Rasa terlalu kerdil....



*Bermain dengan perasaan*