Thursday, March 5, 2015

Firstime : Update Guna Handphone ;p

March, 2015???

Oh my!! It's been a while since last I wrote my life update. Selalu macam ni tau. Stress dengan diri sendiri. Mood menghapdet membuak-buak, bersemangat nak cerita itu ini, but end up with nothing.

Sejak semalam  mood blogwalking tiba-tiba muncul. Habis belog member-member lama aku terjah. Siap baca older-older post diorang. Disebabkan itu, aku pun teringin dan terindu pulak nak menghapdet. Disebabkan mood blogwalking tu jugak la, aku baru teringat bahawasanya, aku jugak ada belog rupanya. Kehkehkeh!

Okey. Nak bagitau ni.....


Tak kisah la u'olls nak cakap aku jakun, ketinggalan zaman or watsoever, aku dengan bangganya nak kena bagitau jugak, hari ni buat pertama kalinya aku menghapdet belog ni guna handphone!! Yeaaayy.. Tepuk tangan!! Saje nak test try. Almaklum laa. Handphone cikai je. Sikit-sikit hang. Tapi ni rasa macam okey pulak. Huhu..

Life update......

Alhamdulillah.. Bersyukur dengan rezeki yang Allah kurniakan. Aku melalui hari demi hari dengan penuh bahagia. Everyday is amazing!

Tipu la kalau aku cakap aku hanya tersenyum tanpa menangis. Hidup ni sentiasa ceria ke? I don't think so! Ada hari kita diduga.. Suka duka hidup itu sudah pasti ada. Tapi dengan kekuatan yang ada, aku jadi positif sangat. Demi kebaikan, aku tolak tepi semua susah payah.. Just appreciate apa yang ada depan mata.

Try upload gambar pulak.




Hikhik. Rasa nak tergelak pulak sebab dah macam budak-budak keriangan dapat phone baru. Semuanya nak ditry. Jakun mak!!

Kalau semua okey, lepas ni baru la boleh hapdet hari-hari guna handfon cikai tapi berguna ni.. Hoho! 

Nanti kita sambung lagi. Memang banyak benda nak share. InsyaAllah mood rajin terus bersemadi. Muahaha...



20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi
kunjungan jumaat

Sha said...

haiii..Sha pom selalu gak update guna fon ni..lebih senang walau dimana jua Sha berada..hihi ^_^ anyway,singgah sambil follow sini..

Z@i Z@mR33 said...

sm la...kita pon skrg rjin update guna fon dh

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

nur amni said...

Hehe..sng kan cumanya xbrp puas hati skit..xpela lama2 oklatu srbab guna pc lg sng kan??

Anyway mmg kt mn2 bleh update blog...

Jom jln2 kt blog akak..tq

nur amni said...

Hehe..sng kan cumanya xbrp puas hati skit..xpela lama2 oklatu srbab guna pc lg sng kan??

Anyway mmg kt mn2 bleh update blog...

Jom jln2 kt blog akak..tq

ninest123 said...

nike outlet, air max, nike roshe run, prada handbags, replica watches, ray ban sunglasses, nike free, sac longchamp, louis vuitton, ray ban sunglasses, longchamp outlet, louboutin, tiffany jewelry, louboutin pas cher, longchamp outlet, tory burch outlet, michael kors, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, jordan shoes, longchamp, replica watches, oakley sunglasses, louis vuitton, ugg boots, kate spade outlet, uggs on sale, louis vuitton outlet, ralph lauren pas cher, ugg boots, air jordan pas cher, nike air max, oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren outlet, tiffany and co, cheap oakley sunglasses, burberry, longchamp pas cher, prada outlet, louboutin shoes, oakley sunglasses, christian louboutin outlet, louis vuitton, oakley sunglasses, chanel handbags, nike free, louboutin outlet, nike air max, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

air force, ugg boots, true religion outlet, michael kors outlet, nike air max, hollister, nike roshe, coach outlet, michael kors outlet, sac guess, lululemon, michael kors, hollister pas cher, ray ban uk, nike free run uk, nike air max, replica handbags, coach outlet, mulberry, michael kors, burberry outlet online, true religion jeans, oakley pas cher, michael kors outlet, new balance pas cher, burberry, true religion jeans, converse pas cher, timberland, kate spade handbags, lacoste pas cher, ralph lauren uk, michael kors, north face, hermes, michael kors outlet, true religion jeans, north face, coach purses, vanessa bruno, tn pas cher, ray ban pas cher, abercrombie and fitch, ugg boots, michael kors, nike blazer, hogan, michael kors outlet, nike air max, vans pas cher

ninest123 said...

replica watches, canada goose outlet, pandora charms, canada goose outlet, louis vuitton, juicy couture outlet, pandora jewelry, thomas sabo, toms shoes, bottes ugg, canada goose uk, canada goose, ugg pas cher, canada goose, swarovski crystal, ugg,uggs,uggs canada, moncler, barbour, sac louis vuitton pas cher, moncler outlet, louis vuitton, louis vuitton, pandora jewelry, juicy couture outlet, montre pas cher, doudoune canada goose, moncler, hollister, canada goose, canada goose, links of london, louis vuitton, barbour jackets, coach outlet, moncler, wedding dresses, marc jacobs, moncler, lancel, supra shoes, moncler, karen millen, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora charms, moncler, moncler, swarovski, ugg boots uk

chenlina said...

north face
uggs outlet
stan smith shoes
ugg boots
louboutin shoes
ray ban sunglasses
adidas uk
nike air max
ray ban wayfarer
coach outlet online
chenlina20171130

dong dong23 said...

ugg boots
michael jordan
james shoes
michael kors canada
guess canada
converse
fendi handbags
north face
softball bats
nike free
2017.12.20chenlixiang

seo com said...

شركة ركن الضحى تعتبر من أكبر وأقوى شركات الخدمات الخاصة التي تسعى لأن تكون شركة شاملة تضم تحت سقفها كافة الخدمات والتخصصات المختلفة التي قد يحتاجها العملاء في حياتهم اليومية والتي تساعد على راحتهم وتوفير وقتهم وجهدهم، في شركتنا مهما كان نوع الخدمة الذي تحتاجه ستجد فريق كامل متخصص يقوم بها فلا تتردد في التواصل معنا فورا
ارخص شركة نقل عفش بجازان
ارخص شركة تنظيف شقق بجازان
ارخص شركة تنظيف بجازان
ارخص شركة تنظيف خزانات بجازان
ارخص شركة كشف تسربات المياه بجازان
ارخص شركة تنظيف مجالس بجازان
ارخص شركة عزل اسطح بجازان
ارخص شركة تسليك مجارى بجازان

seo com said...

شركة ركن الضحى تقوم بمكافحةجميع انواع الحشرات على اعلى مستوى في تقدم الخدمة باقل الاسعار الممكنة كما تستخدم اقوى المبيدات الحشرية للقضاء نهائيا على الحشرات
ارخص شركة مكافحة حشرات بجازان
ارخص شركة مكافحة النمل الابيض بجازان
ارخص شركة رش مبيدات بجازان

seo com said...


شركة ركن الضحي الشركة الأولى في مجال الخدمات المنزلية المختلفة ، حيث لديها كافة الخدمات التي تحتاجون إليها وتقدمها الشركة لكم بجودة لا مثيل لها ، لا داعي إلى أن تتعامل مع أكثر من شركة لكي تحصل على العديد من الخدمات حيث يمكنك الآن أن تقوم بالحصول على كافة الخدمات التي تريدها خلال شركة واحدة فقط ، يسعدنا عزيزي العميل أن تتعاون معنا كما يسعدنا أن نقدم لك خدماتنا المميزة بأجود وأعلى مستوى ، حيث يسعدنا أن نقدم لك الخدمات الآتية
ارخص شركة شفط بيارات بابها
ارخص شركة تنظيف بابها
ارخص شركة مكافحة الحشرات بابها
ارخص شركة تنظيف خزانات بابها
ارخص شركة نقل اثاث بابها
ارخص شركة تنظيف مجالس بابها
ارخص شركة عزل اسطح بابها

shimaa shaker said...

شركة تنظيف بيارات بالجبيل
شركة شفط بيارات بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالجبيل

shimaa shaker said...

شركة نقل اثاث بالجبيل
شركة تخزين اثاث بالجبيل
شركة شراء اثاث مستعمل بالقطيف
شركة شراء اثاث مستعمل في الخبر
شركة شراء اثاث مستعمل بالاحساء
شركة شراء اثاث مستعمل بالجبيل
شركة شراء اثاث مستعمل بالدمام
شركة شراء اثاث مستعمل بالرياض

shimaa shaker said...

شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف خزانات بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل

شركة تنظيف كنب بالجبيل
شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة جلي بلاط بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل

shimaa shaker said...


شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل

شركة مكافحة الصراصير بالجبيل
شركة مكافحة البق بالجبيل
شركة رش مبيدات بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة العته بالجبيل

shimaa shaker said...

شركة عزل فوم بالجبيل
شركة عزل مائي بالجبيل
شركة عزل اسطح بالجبيل

شركة كشف تسربات المياه بالجبيل
شركة عزل فوم بالجبيل
شركة عزل خزانات بالجبيل

شركة عوازل بالجبيل
شركة عزل حراري بالجبيل