Friday, December 21, 2012

20122012 - Great Day!

20122012 - Antara tarikh cantik untuk tahun ni. Kalau tarikh ni adalah pada weekends, for sure ramai yang dah cop untuk kahwin. Kan kan kan? By the way, tarikh ni memang dah jadi antara tarikh istimewa untuk aku. It's my BIRTHDAY yaw!

Alhamdulillah.. Syukur masih diberi peluang untuk bernafas di bumi Allah ni. Terasa takut kerana umur semakin meningkat dan diri semakin tua. Bila-bila masa je Allah boleh tarik nikmat yang ada sekarang. Ya Allah.. Semoga doa kawan-kawan dan keluarga dimakbulkan agar aku dipanjangkan umur, diperluaskan pintu rezeki, diberkati hidup olehMu, dan berjaya dalam apa jua yang aku lakukan. Amin Ya Rabbal 'Alamin..

Nothing special on my birthday this year. But a little bit surprised from my family. Oh okey! Sangat terharu and gumbira tidak terkata! At first, hubby memang tak dapat cuti sebab dia kat tengah laut. Mana boleh balik kan. Memang sedikit kecewa that time. Tapi takpe lah kan. Dah kerja dia.. But, finally dia call and cakap dah sampai KL. Masa tu pukul 12 malam. Apa lagi, senyum sampai ke telinga la. Heee~ 

Malam tu, kitorang pergi makan-makan. Oopss.. Bukan makan. Tapi melantak mentekedarah! Haha. Well, seafood kan favourite I! Menghabiskan malam di Cerana Restaurant. Dikelilingi air terjun yang sangat cantik. Lepas dah kenyang, ada pulak kek! Kek yang sangat comel.. I loikeee~

Apa-apa pun, wanna say a billion thanks to my beloved hubby, sister n her husband and my little cheeky pumpkin, Ariq Ziqry :) 


Hubby botak dah macam Gengster Kampung. Muahaha.. I love u lah b :)



Kek Ice Cream Baskin Robin yang dah nak cair. So, ribbon dia pun dah tak rupa ribbon lagi. Tapi memang sedap! Awesome!


Budak ni memang nak kena gigit! Geraaaaam jeee. Senyuman menawan kalbu :P


SyukurHappy Birthday tome! Heee~ :))



4 comments:

ninest123 said...

nike outlet, air max, nike roshe run, prada handbags, replica watches, ray ban sunglasses, nike free, sac longchamp, louis vuitton, ray ban sunglasses, longchamp outlet, louboutin, tiffany jewelry, louboutin pas cher, longchamp outlet, tory burch outlet, michael kors, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, jordan shoes, longchamp, replica watches, oakley sunglasses, louis vuitton, ugg boots, kate spade outlet, uggs on sale, louis vuitton outlet, ralph lauren pas cher, ugg boots, air jordan pas cher, nike air max, oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren outlet, tiffany and co, cheap oakley sunglasses, burberry, longchamp pas cher, prada outlet, louboutin shoes, oakley sunglasses, christian louboutin outlet, louis vuitton, oakley sunglasses, chanel handbags, nike free, louboutin outlet, nike air max, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

air force, ugg boots, true religion outlet, michael kors outlet, nike air max, hollister, nike roshe, coach outlet, michael kors outlet, sac guess, lululemon, michael kors, hollister pas cher, ray ban uk, nike free run uk, nike air max, replica handbags, coach outlet, mulberry, michael kors, burberry outlet online, true religion jeans, oakley pas cher, michael kors outlet, new balance pas cher, burberry, true religion jeans, converse pas cher, timberland, kate spade handbags, lacoste pas cher, ralph lauren uk, michael kors, north face, hermes, michael kors outlet, true religion jeans, north face, coach purses, vanessa bruno, tn pas cher, ray ban pas cher, abercrombie and fitch, ugg boots, michael kors, nike blazer, hogan, michael kors outlet, nike air max, vans pas cher

ninest123 said...

hollister, reebok shoes, wedding dresses, hollister, jimmy choo shoes, north face outlet, herve leger, valentino shoes, vans shoes, mac cosmetics, babyliss, converse outlet, nike air max, p90x workout, ray ban, ralph lauren, nike air max, abercrombie and fitch, soccer jerseys, bottega veneta, timberland boots, lululemon, celine handbags, nike huarache, louboutin, insanity workout, mont blanc, beats by dre, giuseppe zanotti, hollister, chi flat iron, vans, nike roshe, north face outlet, birkin bag, mcm handbags, instyler, iphone cases, baseball bats, ferragamo shoes, longchamp, soccer shoes, oakley, new balance, converse, nfl jerseys, nike trainers, gucci, ghd, asics running shoes

ninest123 said...

replica watches, canada goose outlet, pandora charms, canada goose outlet, louis vuitton, juicy couture outlet, pandora jewelry, thomas sabo, toms shoes, bottes ugg, canada goose uk, canada goose, ugg pas cher, canada goose, swarovski crystal, ugg,uggs,uggs canada, moncler, barbour, sac louis vuitton pas cher, moncler outlet, louis vuitton, louis vuitton, pandora jewelry, juicy couture outlet, montre pas cher, doudoune canada goose, moncler, hollister, canada goose, canada goose, links of london, louis vuitton, barbour jackets, coach outlet, moncler, wedding dresses, marc jacobs, moncler, lancel, supra shoes, moncler, karen millen, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora charms, moncler, moncler, swarovski, ugg boots uk