Wednesday, October 31, 2012

I Need The Answer....

Saya memerlukan jawapan bagi soalan-soalan di bawah. Macam jawap exam pulak kan. Hikhik..

Okay serious. Help me pleasee.. Reply je mana-mana soalan yang you all tau. Sharing is caring kan. Caring is loving. (Tak masal..)


  1. Nak tau info tentang Skim Rumah Pertamaku. Nak tahu dengan lebih details..
  2. Business online apa yang menjamin kesejahteraan hidup :P  I mean, business yang boleh bertapak kukuh dalam alamaya sekarang ni..
  3. Pernah dengar tak tentang rawatan laser mata untuk pulihkan rabun? Ada sesiapa pernah buat tak? Share sikit experience, kos and watsoever. Pandangan mata dah semakin kelam. Takut! :'(
  4. Betul Slim Diet II tu betul-betul berkesan? Memang boleh kurus? Tolong yakinkan saya sikit..


Dah. Tu je empat soalan penting yang betul-betul mengusutkan kepala otak yang dah sedia kusut ni. Huhu. Harap-harap ada la yang sudi menjawap. Tak tau la ada lagi ke reader belog ni. Haishh... Sebenarnya boleh je Google kan, Memang dah Google dah pun. Tapi tak details la. Jawapan yang tak memuaskan hati. Kalau boleh borak personal lagi best kan. lagi puas hati..

Okay. Got to go! Perut dah lapar sangat sangat sangat. 

OFF - Selongkar peti sejuk!



5 comments:

Gadis Kampung said...

GK pun dok survey nak buat business online juga..dok cr idea nak niaga pe..

Tentang Kita said...

soalan ke-4 tu saya boleh jawab...mmg berkesan tp perlu ada disiplin semasa mkn...

AuraFIza said...

Gadis Kampung

Peniing kepala kan. Tengok orang berbisnes online masyuk je. Tu yang nak try. Huhu..


Tentang Kita

Awak pernah minum eh? Kena disiplin macam mana ek? Sebab tengok iklan, dia kata kena makan. Kalau tak nanti tak berkesan. Tu yang macam tertanya-tanya tipu ke apa.. Huhu

ika said...

ceceh..banyak soalan pulak..meh nak jawap laser mate.. rasenye cost for laser mate kat malaysia mahal gak kot..around rm5000 or rm10000 satu mate... better buat time power memang da constant.tak naik lagi..kalau tak nanti rugi... kalau nak murah datang la sini.. kawan ikah buat..2000 genih je.. equals to seribu ringgit lebey..murahkan...ikah pon igt nak buat tapi mase da tahun akhir kot..

AuraFIza said...

Ehh Ikah baca belog kakya lagi eh? Huahua.. Anda lah pembaca bertuah yang kami cari.. Hahaha.. Dah dapat info dah pasal laser mata tu sebab ada reader pm kat fb. Rasanya tak buat kot lasik tu. Tadi pergi eye specialist, dia kata masih boleh pakai spec lagi. Fuhhhhh lega!!!!!!!