Friday, December 17, 2010

Nak Rindu Kawan Apa Salahnya!

Morning my darls :)

Pagi-pagi yg mendung macam ni membuat i rasa rindu kat someone. Err. Bukan Inchik Tunang. Bukan dia! Sebab hari-hari pun I rindu dia. Tapi pagi ni je I rindu kat someone tu. Erm. Tak tau la dia baca belog ni lagi ke tak kan. Kalau dia baca, Alhamdulillah. At least dia tau I rindu dia. Ahaks.. GEDIK betul lah tunang orang ni kan. Ngeee~

I kenal dengan die kejap je. Tapi tak tau kenapa kadang-kadang I boleh rindu kat dia. HAHA. Gilak! Ala.. Merindui kawan-kawan, apa salahnya kan. Lagi pun dulu kitorang agak rapat jugak kot. Banyak benda yg I share dengan dia. Ada problem pun I cerita kat dia. He's a good listener, I tell you!! Ingat lagi dulu, kitorang pernah tengok wayang sama-sama. And tiket wayang tu I simpan lagi tau. (*_*)

Tak nak cerita lebih la. Lagi banyak cerita, lagi rindu la jawapnya. Huhu. Takpe la. Semoga dia sihat dan bahagia selalu. Doa dari jauh je la kan..

Okey okey. Got To Go. Entry kali ni pun takde gambar kan? Huh. Bosan!



3 comments:

ninest123 said...

nike outlet, air max, nike roshe run, prada handbags, replica watches, ray ban sunglasses, nike free, sac longchamp, louis vuitton, ray ban sunglasses, longchamp outlet, louboutin, tiffany jewelry, louboutin pas cher, longchamp outlet, tory burch outlet, michael kors, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, jordan shoes, longchamp, replica watches, oakley sunglasses, louis vuitton, ugg boots, kate spade outlet, uggs on sale, louis vuitton outlet, ralph lauren pas cher, ugg boots, air jordan pas cher, nike air max, oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren outlet, tiffany and co, cheap oakley sunglasses, burberry, longchamp pas cher, prada outlet, louboutin shoes, oakley sunglasses, christian louboutin outlet, louis vuitton, oakley sunglasses, chanel handbags, nike free, louboutin outlet, nike air max, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

hollister, reebok shoes, wedding dresses, hollister, jimmy choo shoes, north face outlet, herve leger, valentino shoes, vans shoes, mac cosmetics, babyliss, converse outlet, nike air max, p90x workout, ray ban, ralph lauren, nike air max, abercrombie and fitch, soccer jerseys, bottega veneta, timberland boots, lululemon, celine handbags, nike huarache, louboutin, insanity workout, mont blanc, beats by dre, giuseppe zanotti, hollister, chi flat iron, vans, nike roshe, north face outlet, birkin bag, mcm handbags, instyler, iphone cases, baseball bats, ferragamo shoes, longchamp, soccer shoes, oakley, new balance, converse, nfl jerseys, nike trainers, gucci, ghd, asics running shoes

ninest123 said...

replica watches, canada goose outlet, pandora charms, canada goose outlet, louis vuitton, juicy couture outlet, pandora jewelry, thomas sabo, toms shoes, bottes ugg, canada goose uk, canada goose, ugg pas cher, canada goose, swarovski crystal, ugg,uggs,uggs canada, moncler, barbour, sac louis vuitton pas cher, moncler outlet, louis vuitton, louis vuitton, pandora jewelry, juicy couture outlet, montre pas cher, doudoune canada goose, moncler, hollister, canada goose, canada goose, links of london, louis vuitton, barbour jackets, coach outlet, moncler, wedding dresses, marc jacobs, moncler, lancel, supra shoes, moncler, karen millen, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora charms, moncler, moncler, swarovski, ugg boots uk