Thursday, December 16, 2010

Nothing Lah!

Mood hari ni okey. Tapi badan pulak rasa semacam je. Macam nak demam pun ada. Haih.. Jangan la demam. Seksa! Sekarang rasa macam nak uwek uwek jek. Tapi ntah la. How to say huh! Ada seribu satu rasa. Huhu. Angin dalam badan banyak sangat kot. Tu yang rasa macam nak termuntah bagai... Hurmm...

I baru balik daripada Kedah. Singgah sekejap kat Zoo Taiping. Singgah lagi rumah my sis kat KL. Then singgah lagi rumah my uncle kat Tangkak. Aiyooo.. Sangat penat! Tapi seronok.. Gambar akan diupload nanti. I rasa la kan.. Akan ada satu entry, semua gambar je... Wording hanya ada satu or dua jek.. Boleh? Huhu..

Eh.. I blur la. Tak tau dah nak tulis apa. Pada hal, masa mandi tadi melambak-lambak cerita yang nak ditulis dalam ni. Dem! Pelupa betul. Banyak makan semut! Hoho.. Okey la. I mau golek-golek atas katil je. Nak ngadap laptop pun, takde mood sangat. So, nanti-nanti kita story-story lagi yek.

Good night! :))





** Inchik Tunang kata, mau ajak I pergi satu tempat. Jeng jeng jeng. I Like surprise! Can't wait... Lalalala...



1 comment:

Lifhae said...

anda ditag..

http://lifeasstoryteller.blogspot.com/