Tuesday, June 15, 2010

Sedih lah Sangat!!

Ini semua cerita sedih. Dan ini semua cerita benar.. Tak main tipu-tipu, okeh!



Weekend hari tu attend wedding cousin Inchik Tunang kat JB. Ada beberapa perkara yang agak sedih untuk diingat-ingat balik. First, kitorang plan nak tengok wayang. Tapi tak jadik!! Sedih kan?? Uhuk... Secondly, masa kat wedding event tu, one bad thing happened. I was really shocked la that time. Hurmm.. Hope benda ni tak berpanjangan la. And I really hope the things will be okey..

Tu diaaaa.. Pasangan pengantin bahagia. Selamat Pengantin Baru..



Ehh... Tertukar sudehh.. Ini la dia pengantin baru yang sebenar-benar pengantin.. Yang atas tu saja je nak mengimbau zaman duduk atas pelamin dolu-dolu. Mak dan abah mertua I okey! Huhu..



Parent pergi Indonesia. Dan aku ditinggalkan berduaan dengan my little brother. Time ni la practise jadi housewife. Basuh baju, kemas rumah, masak, siram pokok bunga, pergi kerja lagi.. Aishoooo.. Good luck to me! Ngeee~


Tadi pergi kerja macam biasa. But around 12pm tu, rasa tak sedap badan. And masa lunch hour tadi, balik rumah dan terus tak berdaya. Kesakitan yang dialami memang di tahap kritikal. Terus je decide takmo pergi office balik. Tidur sampai petang. Bangun je terus pergi klinik.. Doktor yang baik hati tu bagi MC dua hari! Hoyehhh...


Baru je sehari ditinggalkan Inchik Tunang, tapi kenapa rindu macam setahun tak jumpa ni?? Why why and why?? :((

Saya mau dia!!
Wahhh.. Pinkish gituh!!
*Kereta tu bukan saya punya. Bukan dia punya jugak*



Uihh.. Rasa sedih sangat dah ni menghapdet blog hari ni. Dah dah.. Stop! Kang nangis kang..



6 comments:

v!vi@n said...

cheer up!!! dun be too sad ya

kenwooi said...

dont worry, be happy =)

AuraFIza said...

v!vi@n

yeahh.. Cheeeeeerrrsss ;)

AuraFIza said...

kenwooi

Thank you friend ;)

Mesintaip: said...

Dah baca buku 'La Tahzan' (Jangan Bersedih)? bacalah, untuk meredakan kesedihan awak tu..

AuraFIza said...

La Tahzan eh?

Okey okey.. Nanti kite cari. Thanks..