Saturday, June 19, 2010

Annoying... SANGAT!

Aku kena marah sebab tak rajin hapdet belog. Uhuk.. Sangat sedih bila kena marah disebabkan belog ini je. Nasib baik la aku sayang kau wahai Blog Aurafiza..

Oleh kerana dah kena marah, aku pun post la entry ini dengan titlenya "Annoying... SANGAT!!" Tau tak kenapa title nya macam tu?? Okey.. Here the answer.. Ngeeee~

.

.

.

.







Aku tak sangka aku boleh bercam-whoring sorang-sorang macam tu. Lokasi adalah di tempat kerja. Semua orang takde. Aku tinggal sorang-sorang je kat situ. Takde kerja? Yup! Memang aku duduk tercongok je. Tu yang keluar segala macam muka. Ada lagi baaaaanyak. Tapi terpaksa disensoredkan. Takut kang masuk majalah mangga. Huahuahua..

Apa-apa pun, aku masih lagi waras, okey!

Hidung kembang! Muehehe..



9 comments:

Zack Zaifull said...

chatting ngan pakwe guna calculator ke?? wakakakakakakak

iqbalsyarie said...

mcm tgh stress jew?heeee

PeiPei said...

omg! the last one soooo cute!
u look cute la pakai cermin mata tu!
(>.<)

u know what, this entry really suit to my entry! this one...

http://untalentedme.blogspot.com/2010/06/sometimes-top-blogger-got-writers-block.html

kenwooi said...

lol..

AuraFIza said...

Zack Zaifull

Aah.. Free je main msg pakai kalkulator tuu.. Try la. Hahhaa..


iqbalsyarie

Stress gak la. Nak tunggu pukul 1 lambat gila!! Tu yang jadi camtu. Hehe

AuraFIza said...

PeiPei

Cute eh? Wahh.. Kena pakai spec tu setiap masa la camni. Hahaha..

ku_Merpati said...

tgh stress...biasala..

Zack Zaifull said...

AuraFIza said...

Zack Zaifull

Aah.. Free je main msg pakai kalkulator tuu.. Try la. Hahhaa..


ada tak calculator tu bunyi... "u crazy!! u crazy!!" hahahahahha

AuraFIza said...

ku_Merpati

haa.. Tau takpe.. Buat camni baru hilang stress. Hehe..


Zack Zaifull

Ehh.. Awak nak ke? Kalau ada je, org belikan utk awak ehhh..