Friday, April 2, 2010

Tak payah tengok pun takpe!

I found all these pictures kat facebook. Kan diorang memang gila 'tag-mengtag'.. First time tengok gambar-gambar sebegini. Uhh.. Tak tau nak kata apa..



WARNING!!!
Bagi yang tengah makan, baru nak makan atau baru sudah makan, tak payah la tengok! Kang termuntah hijau kat blog aku ni, macam mana? Siapa nak bersihkan?




SCROLL DOWN, okey!





.

.


.


.








GAMBAR PERTAMA

Apa ni? Apa ni? Hurm.. Don't ask me. Because I pun tak tau. Tertanya-tanya juga. Nampak muka dan bentuk anjing je. But I don't know the exact thing yang menyerupai anjing tu.. Macam kulit orang pun ada!


GAMBAR KEDUA

Sangat kesian kat anak ni!! Inilah akibatnya bila si ibu terlalu banyak minum alkohol semasa mengandung. Anak yang jadi mangsa.. Kesian~


GAMBAR KETIGA

Cari benda tersembunyi!!
Mula-mula aku tengok macam nasi bungkus biasa. "Apa pasal la diorang ni.. Gambar nasi bungkus macam ni pun nak upload kat facebook. Siap tag-tag pulak tu.." Dah sehabis belek dua tiga kali, hambek kau! Terus mual-mual tekak ni.. TIKUS?? Huh.. Geli.. Geli..!!
Moral of the story.. Berhati-hatilah kalau makan kat luar tu. Lipas, cicak, taik cicak.. Memang kerap ada dalam makanan..


GAMBAR KEEMPAT

Errr.. Kenapa ni?? Macam mana boleh jadi macam ni?? Kesiannnnn... Mesti dia sakit. Teringat kat MEOW pulak :'(



And the last one...

Gambar ni paaaaaaling aku tak suka tengok...






Adoi doi doi..... Setiap kali tengok, setiap kali tu la rasa lemah sendi-sendi ni. Macam mana lah boleh kreatif sangat sampai jadi macam tu??



Dah.. Tak terkata apa dahh.. Lemaahhh!



12 comments:

eqbalzack said...

adeiii...kembang tekak!

kenwooi said...

ouch.. =/

BEN ASHAARI said...

erk...

AuraFIza said...

Haha.. Kan dah cakap jangan tengok..
sorry ;P

stingray said...

wow! comel gambo last tu.... seni hehe

e~car182 said...

shoot!!!(no 2 and 4 sgt kesian!)
but the last one,,i HATE!!haha!

ok,just assume it was done by photoshop! =p

Mesintaip: said...

Gambar:
1. Nampak macam kerja seni (arca)

2. Mutan - X-man

3. Hmm, berapa harga satu pek tu? Nampak sedap je, heheh...

4. Kucing degil. Masuk kat otak, keluar telinga kiri.

5. Mengingatkan saya tentang kisah Zulaikha dan nabi Yusof...

AuraFIza said...

stingray

comel??? eeewww... Tak kuasa i!!


e~car182

yeah.. Sekadar sedapkan hati jek. Huhu..


Mesintaip

3. Nampak sedap??? aaarrghhhh!!!!! Nak tak? Nanti org belikan ;P

Azam Shah said...

erk..pagi2 tgk mende alah tuh..
baik aku puasa la arinih....
:P

AuraFIza said...

haha...
bagus bagus..
puasa dapat pahala..
tengok ni tak dapat pahala..
memualkan tekak lg ade la..
huhuhu..

Aujinz said...

tetiba..aku mau tido...

AuraFIza said...

silakan En. Aujinz..
heeee~