Thursday, April 1, 2010

Good morning!! ;)

Morning everyone ;)

How's your day? Have you take your breakfast? (Heh.. Padahal orang dah nak makan tengahari dah pun).. Pagi-pagi ni jangan nak bermasam-masam muka ye. Jangan nak marah-marah. Nanti rezeki susah masuk. Apa je yang jadi, murah-murahkan la senyuman tu. Kita kena tinggal bas pun, kita senyum je. Kita kena marah pun, kita senyum je. Kita terjatuh pun, kita senyum je.. Mulakan hari anda dengan SENYUMAN :)

Pagi-pagi buta lagi tadi, di waktu aku memang tengah dibuai mimpi-mimpi yang tak berapa nak indah, I got a called from my future mother-in-law. She asked me to come to her house as soon as possible. Huh.. Panik seketika. Why? Something happened??

Tapi entah macam mana, tengah-tengah panik tu, aku boleh pulak sambung tidur! Aku tak perasan la weyh.. Tengah mamai-mamai masa tu. Dah dekat pukul 8.30, baru la aku terjaga. Terus segar mata bila tengok ada 7 miss calls daripada Cik Kiah!! Huh.. Baru terhegeh-hegeh basuh muka, gosok gigi... Tak mandi pun! Huhu.. Terus pergi rumah dia..

Berdebar jugak la kan. I'm worried if anything happened there.. But, Alhamdulillah... Rezeki pulak yang datang. Dia bagi ini :
.

.

.


NASI LEMAK AYAM!!!

Perutku dah mula menyanyi riang. Can't wait!! Mau makan sekarang jugak! Actually, entry ni saje mau kasi terbakar sama 'itu orang'.. Hahaha.. Sorry ye! ;P



I miss my Mr. Black! Apa la cerita dia kat sana. Dah makan ke belum. Huh~




4 comments:

Fina said...

good morning even skrg dah petang. hahaha :P

AuraFIza said...

haha.. Tau takpe..
Kita morning lama sikit laa ;P

Mesintaip: said...

Pagi tadi sempat sarapan mee kolok saja di warung sebelah rumah. Sedap tau...(jangan tanya tentang resipi, saya tau makan saja mee tu..)

AuraFIza said...

Mee kolok? Apakah? Tak pernah dengar pun.. Huhu.. RUmah kat mana? Meh nak g sana. Nak try. Hehe..