Thursday, April 1, 2010

Apa Aku Merepek Ni..??

Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hatiiii ;)

Aik.. Nampak macam senang hati je kan? Rahsia di hati tak siapa yang tahu. Ngeee~ Mood sekarang ni cepat sangat berubah. Nak nak kalau malam.. Mood mengada-ngada bersedih confirm datang! Tak tau dah macam mana nak buat. Sendiri sedih, sendiri jugak yang pujuk. Kesiannya..... Huhu..

Malam semalam (cerita dah basi, baru nak bagi tau orang lain), I have spend my time with my bestfriend, Fana. Pergi shopping, beb!! Tengah-tengah takde duit pun sibuk jugak nak bershopping bagai. Then, pergi makan-makan kat McDota.. I don't know you all pernah dengar restoran fast food McDota ni ke tak. Lebih kurang ala-ala McD and KFC. Kat Segamat ni, McDota la restoran fast food yang mula-mula sekali bertapak. Dating pun kat situ je la tempatnya yang paling romantik. Hahaha.. Okey okey. Lari tajuk sudehhh.. Lepas makan-makan, pergi sambung shopping lagi. Dan hasilnya I've bought two new dresses!! Ouh.. I loikeee~ But, actually... Lagi satu dress tu, Fana yang bagi. Hehe.. "Thanks a lot, my dear friend. Sayang kamu sangat-sangat.." (Tu yang bestnya shopping dengan orang yang baru dapat gaji.. Hikhik..)

Eh.. Rasa lain je kalau hapdet blog tapi takde gambar. Pelik kan? Letak gambar satu la kan? Buat penghias blog aku ni..

.

.

.

.



Seee... Baru terhias blog aku ni. Kan kan kan? Muahaha..

Risau la. Aku dah makin gemuk. Macam mana ni? Sebelum tunang, kemain berkobar lagi semangat ni. Sekarang ni, semuanya hangat-hangat taik lembu belaka!! I hate myself! Huh..

Sekarang... Aku dah tak aktif melayan facebook macam dulu lagi. Terpaksa kurangkan keaktifan itu for a several reason. Tapi fishville dan farmville tetap berjalan macam biasa. Memang tak boleh tinggal dah. Huhu..

Mau menonton TV lah. Bosan pulak~



p/s : Fina... Be strong, okey! Speechless sampai sekarang. So, nak cakap apa pun tak tau..



4 comments:

kenwooi said...

i also gemuk la.. how!! =P

AuraFIza said...

haha.. Really? Gemuk is okay, but make sure we are healthy.. Right? ;P

Mesintaip: said...

Dari dulu hingga sekarang masih mampu 'mempertahankan' saiz pinggang 29 inci...hehehehhh,...
Apa-apa pun awak kena kawal makan dan pemakanan...

AuraFIza said...

wahhh.. Ramping gituh..
dah sehabis cuba kawal pemakanan..
but it doesn't work.. hurm..