Saturday, March 6, 2010

Anakku Bukan Anakku

Entri ini khas buat tatapan Noieizan. Actually, she's my new friend. Macam tak sangka boleh kenal kat dunia blog ni. Keciknya dunia ;)

A few days ago, I have visited my friend, Betty. Dia baru je selamat melahirkan seorang baby girl. Ouh.. Sangat excited! Walaupun bukan aku yang dapat baby, tapi kalau tengok gaya, memang sebijik macam aku yang dapat baby! Haha.. Teruja la weyh. Makin ramai pulak member-member aku dah dapat baby.


This is a special present for Baby, from Auntie Fiza and Uncle Fizzu. Apa ada dalam tu?? Biarlah rahsia. Heee~


Aku sampai sana, dia tidur. Nyenyak gila! Aku buat kacau pun, dia tak bergerak langsung..


See.. She has a beautiful eyes! Suka tengok mata dia. Aku diberitahu, first day lagi, dia dah buka mata. So cute!


Lupa pulak nak inform. Nama dia Nurul Najiha. Simple je kan? Takde lah kalut sangat nak pilih nama panjang-panjang. (aku lah tu.. Hoho)

Okay lah. Congratulation to Betty and husband! Semoga Baby Najiha jadi anak yang solehah. Jangan nakal-nakal ye sayang. Dengar cakap ibu dan papa, okey. (Macam tu lah aku bisik kat telinga Baby tu sebelum aku balik...) ;P



3 comments:

kenwooi said...

cute baby =)

kenwooi.com

azza said...

comeynya baby tuh..
cam jaja la..
ngee~~

AuraFIza said...

cam jaja??
yeke??
cuba tgk btol2..
rasa mcm tak same lngsung!!

haha..