Friday, February 19, 2010

YOU makes ME happy ;)

Mood baru bangun tidur. Pukul 11 pagi kan sekarang? Hikhik.. Anak dara sapo la ni.. Celik je mata, terus menghadap lappy yang jadi peneman setia. Hurm.. Mood nak menaip pun kurenggg. So, layan je la gambar yang tak seberapa..

Aku je syok sorang-sorang bercamwhoring. Dia langsung tak ada perasaan tengok kamera..

Ini makanan saya.. Sizzling Mee..

Dan ini makanan dia. Haha.. Tak berapa sedap pun..

Again and again. Dia memang takde perasaan kat kamera. Nak pandang kamera pun tak nak!!



Yeah.. Seharian bersama tunang tersayang.



He bright up my day. He really makes me happy. I love you and always love you till the end..






Teeeetttt..




Okey okey.. Sudahhh..



p/s : hati sedang berbunga-bunga. Jadi, marilah berkongsi bunga-bunga dengan aku. Sharing is caring, right (ahh.. Tiba-tiba!!) ;p



4 comments:

MizzFarihah said...

waahh beshnye :D ni smalam ke ?? i mean jumaat ke ?? sebab jumaat farihah kua then cam nmpk kete kia. kat depan bank ape tah. tah2 korang kott :D

eNaSaN said...

be eppy alwiz...heheheheh

AuraFIza said...

MizzFarihah

Aah..smalam la.ktorang lepak kat pumpkin house tu.nmpak ehh?lorhh..kalau tau, leh join je..

AuraFIza said...

eNaSaN

Tenkiu..pray for our happiness k ;)