Sunday, February 21, 2010

Make it simple..

Banyak yang aku nak cerita. Tapi tak tau la ek.. Langsung takde mood nak menaip. Rasa macam nak record suara, bagi korang dengar je. Tak payah susah-susah taip. Heh.. Boleh macam tu?? Okey okey.. Straight to the point and I will make it short..

  • Makan satey. First time makan satey kat kedai tu. Superb la beb! Memang sedap gila! Makan sekali, confirm nak lagi. Kat Labis. Satey Manap. Haa.. Jom pi ramai-ramai!!
  • Virus dalam laptop semakin jinak. Menjadi-jadi pembiakannya. Sampai pendrive pun dah tak boleh guna. Huh.. Damn!!
  • Pergi kolam air panas. Tak mandi pun sebab last minute punya plan. Main celup-celup kaki je. Tu pun dah tak tahan. Panaaaasssss.. Nak bercamwhoring pun takde mood sebab diserang sakit perut yang teramat. Aaarghhh.. Rugi!! Takpe.. Nanti pergi lagi..

  • I feel lonely. Tunang tersayang dah kena turun Kemaman. Rasa jauuuuuuuhhhh sangat! Tak tahulah boleh balik every week ke tak. Hurmm.. Tiba-tiba asyik rasa nak menangis je. Sedih kot.. Tapi sebelum dia pergi, we had a great day. Damn fun, I tell you! I do really love him so much. "Gonna miss you, dear.."
  • One of my friend tengah tunggu due date untuk deliver baby. Uhh.. Aku yang rasa excited sangat-sangat. Rasa macam baru je pergi wedding event diorang. Tup tup dah sarat mengandung. Sekejap je masa berlalu. Aku dah ada present for her baby. Nanti la yek baru upload..
  • Best friend aku tengah ada krisis dengan ex-boyfriend dia. So, as a friend, I rasa terpanggil untuk jadi personal adviser dia. Boleh tahan jugak la nasihat aku ni. Orang berpengalaman katakan. Hahaha..
  • My little brother, Aid, dah pindah sekolah dan dah tak duduk rumah lagi. Rasa sunyi bila dia takde. Dah takde penyeri. Takde orang nak menyakat aku lagi.. Sedih jugak bila difikirkan balik. Tapi takpe la.. It's better for his future..
Handsome? Tengok kakak dia la weyh.. Hahaha..

  • Duit keluar macam air. RM50 tu boleh tahan dua hari je. Beli apa ntah.. Hurmm.


Dah la. Kemalasan menaip berada di tahap kritikal. Taip pun asyik salah-salah je. Okey okey..



STOP!!




5 comments:

fitri oh fitri said...

haha, tgk pic satu, ada laki xtutop aurat...




http://fitridzulkifli.blogspot.com

kenwooi said...

so many stories in one post =)

kenwooi.com

Nadia said...

w/pun simple tp punya bnyak citer! like it!
keep it up!

=)

AuraFIza said...

kenwooi

Many in one..huhu

AuraFIza said...

Nadia

Banyak sangat benda yg nak share..hehe