Thursday, February 25, 2010

Oh Aizat!

Hari ni nak mengumpat Aizat. Boleh? Haha.. Marah peminat Aizat. Habislah aku!

Takde la. Sebenarnya aku sendiri dah jatuh chenta dengan si Aizat ni. Heh.. Aizat mana? Aizat mana lah lagi kalau bukan artis hasil keluaran Akademi Fantasia 5. Yup.. Aku suka dia! Semua lagu dia sedap halwa telinga aku ni dengar.

Ingat tak lagi masa dia mula-mula masuk AF dulu. GEMUK kan? Hoho.. Gemuk gemuk pun tapi suara high class beb!


Haaa.. Hambek kau! Semangat mak aihh.. Tapi masa ni dia tak meletup sangat. Oleh kerana performance dia yang maintain best, dia dapat juga bertahan lama dalam konsert. Tapi tak sure la sampai konsert ke berapa. Or dia masuk final ek?? Adehh.. Sori. Tak buat homework pun tadi. Hoho..

Sekarang.... Namanya dah melonjak-lonjak naik dalam arena muzik ni. Suara dia best! Lagu pun mantap! Lagi-lagi sekarang ni dah handsome.. Makin malatop la kan..

Yeahh.. Dia saya punya.. Dia saya punya!!!
*Gedix* Dush dush!

Pernah sekali aku jumpa Aizat. Real punya! Masa tu memang terkejut jugak la tengok dia dah kurus. Apa rahsia Aizat ek? Tak nak ke dia turunkan ilmu dia tu kat aku? Haihh..

Beza??? Memang berbeza!!
huuu.. Jeles jeles!!

Lagu dia yang pertama sekali meletup, kalau tak silap aku.. Lagu Hanya Kau yang mampu. Kan kan kan?? Best wooo!! Lepas tu baru la lagu-lagu lain naik jugak. Antara lagu-lagu dia yang aku tau dan memang aku minat :
  • Kau dan Aku
  • Fikirlah
  • Pergi
  • Lagu Kita
Lagi?? Ada satu lagu tu. Selalu dengar kat radio. Tapi tak tau tajuk. Huhu..

Harap-harap Aizat akan terus success. Kami sokong Aizat. Chaiyok chaiyok!! (Kot kot la Aizat baca kan.. Hakhak..)

Gambar-gambar semua hasil belas ikhsan Uncle Google ;)



11 comments:

isha said...

comelnye mase die g dulu

AuraFIza said...

betol betol..
kiut je kan ;)

Anonymous said...

syg btol dulu dia x dpt msok final. maybe xde rezeki kot mase tu.

tapi tgk la sekarang.. meletop abesss! kalah budak2 finalis af5. ngehhh333

AuraFIza said...

aah kan..mungkin takde rezki die masa tu kot..
tapi skang rezki die mencurah2 ke ladang gandum..huhu..

kenwooi said...

he changed alot =)

kenwooi.com

pawaka19 said...

dia kurus sbb sedut lemak ke?

AuraFIza said...

pawaka19

ish..yeke? tak kot..
die da byk brgerak..sbb tu kurus..
agaknye la..huhu..

Aus said...

aizat suare sedap..
bakay tggi..
hehehe

AuraFIza said...

yeah..sokong sokong!!

Aus said...

hahaha , aku rase die berbakat kan .
relax je..
sme sendiri..
pastu menjadi lak tu..
hehehe

AuraFIza said...

mmg berbakat sgt2..
kire pakej lengkap la skang..
suara sedap, rupa pn ade..
ada bakat wat lirik plak..
n rasanya skang ni die takde kot gosip2 liar ni..kan kan?