Tuesday, January 26, 2010

HOT masa kini!

Hari ni rasa nak tulis macam-macam. Banyak sangat yang berkumpul dalam kepala ni. Kalau nak cerita panjang lebar pun tak guna. Entry kali ni boleh la dikategorikan sebagai 'rojak'. Ye lahh. Rojak... Sebab campur-campur. Tak ke macam rojak..
  • Lately, aku kerap menangis. Macam orang gila. Macam orang bodoh!! SHIT!! Malas nak story lebih. Sebab nanti boleh mengguriskan pihak-pihak tertentu. Let it be a secret.. Aku benci perasaan macam ni.. Ya Allah.. Kuatkanlah hatiku ini..
  • Rasa geram + marah gila + nak tampar + nak sepak terajang kat seorang blogger yang tengok HOT sekarang! Aduka Taruna.. Siapa yang tak kenal! Semua orang dah tau.. Korang rasa tak macam nak tampar muka dia laju-laju???
  • Cerita pasal Fahrin Ahmad pulak. Dia menangis? Adehh.. Speechless bila tengok dia menangis. Kesian!! Agaknya tahap kesabaran dah di tahap klimaks la tu kan. Apa-apa pun, tetap doakan yang terbaik untuk Fahrin. "Be strong, okey.. Don't be sad. I kan ada. I will always be with you.." Yang lain diam-diam sudehhh!!
  • Tengah concentrate untuk run business ayah. Haihh.. Macam dah ada petanda yang baik sekarang. Harap-harap menjadi.. Doakan aku kaya, weyh!! Hoho..
  • 3 more days to go!!! Arrrghhhhh.. Betul ke apa yang aku buat ni? Betul ke tindakan aku ni?? Ohh.. Tidaaaaaaakkk!!!!
  • Rambut makin banyak gugur. Sakit?? Errr.. Mintak dijauhkan!! Tapi serius, banyak betul rambut gugur. Rambut rosak kot kan..
  • Actually, baru lepas menangis. Wuuu.. Sedih! Tak tau lah kenapa sekarang jadi saaaaaaangat sensitif. Kenapa ek??
  • Dah lama tak tunjuk muka kat blog kesayangan ni. Bole kan? Plissss.. Satu gambar je.. Ngehngehngeh..
    Gambar tak over takpe ;P
  • Okeh.. Mau mandi. Nak ikot? Jom jom...



3 comments:

* mEsSy * said...

tenyum2.. kasik lebar lagik yerr.. baru melet0p gtue.. ngeh3..

:)

AuraFIza said...

isk..takleh2..
klo meletop, abes la belog ni..

isk2..

Aus said...

ahaha..
entri rojak..
simple tapi best..
hehehe...

sori..lambat datang ziarah..ahaha..

komen gambar : sile pandang camera..ahaha..