Sunday, October 25, 2009

No title

Hari ni banyak ketawa.. Ketawa tak hengat dunia! Sampai sakit pipi.. huhu..

Cousin aku kena ragut. Sekarang agak kronik kat Hospital Putrajaya. Tak boleh bangun, tak boleh makan. Hanya salurkan makanan melalui tiub. Muka bengkak. And the worse thing is usus dia bocor (lebih kurang macam tu lah). Sebab dia teruk kena pijak kat muka dan badan. Minta sama-sama kita doakan dia selamat dan cepat sembuh..

Tadi mood okey sangat nak update something special kat blog ni. Tapi bila dah terdengar ada ayat-ayat yang tak sedap didengar, terus delete entry yang dah siap dipostkan tadi.. Dan diganti dengan entri yang membosankan ni..

Tak ada apa yang menarik...

No DIGI D'Campus peneman setia. Guna RM2 sehari dan dapat free call and SMS ke semua nombor Digi, 24 hours.. Apa lagi? Pergi beli cepat.. Huhu..

Nak upload gambar. Gambar makan-makan with my BFF..

Makanan semua dah diangkut oleh abang yang kerja mengemas meja. So, tak dapat tunjuklah betapa penuhnya meja kami tu. Huhu..

In this photo (eceh.. Macam kat facebook pulak) :
Nadiah (my roomate), Wan Suraya, Afniza, Dilla, Berd, Anita

Err...
I'm curious about this thing :
If someone doesn't care about my words, how could I tell him/her about my feeling? I just want to tell the right thing to the right people..

Hurm.. Think back or simply ignore it??

Owh.. Okey. Just ignore it!
*sigh*



2 comments:

adda said...

kesian nyer cousin tu. semoga cepat sembuh

AuraFIza said...

ye..sangat kesian..
die happy go lucky..
tp skang da trbaring kt hospital..
sedey sgt..
doakan die cpt sembuh k..