Sunday, September 27, 2009

Si Comel..

Sebelum memulakan cerita tentang diri sendiri sejak menghilangkan diri hari tu, aku nak becerita pasal orang lain dulu.. bukan mengumpat, jauh sekali nak mengata. I tak suka gosip2 la u ;) Dah lama tak online ni, sekali online aku search macam2. Then, macam 'excited' gila nak tengok anak-anak artis yang comel2 belaka.. Sebelum ni aku ada juga post gambar anak RITA RUDAINI.. Aku memang suka baby. Nak dapat baby sendiri, lambat lagi kot. Tengok je lah kan baby orang lain kan. Hehe..

Sharifah Aleya & Muhd Ashraf

TWIN!!! Aza Ameena dan Asha Ameena.. Aku pun nak dapat baby twin juga nanti. Doakan eh ;)

Rosma & Khai (AF1)

Nama baby tidak dapat dikesan.. Korang carilah dan lepas tu, bagi tahu aku, okey.. Tengok muka dia macam muka siapa??

Rusdi Ramli & Sharon Paul

Reo Ridza.. Nice name.. Comel ni tau. Al-maklumlah. Sharon Paul kan mix Cina dan India. Dimix kan lagi dengan Rusdi (Melayu).. Barulah menyahut kempen SATU MALAYSIA.. Hehe..

Sasha Saidin @ Sasha Elite & Salyo

Anak sulung lelakinya diberi nama Adam Aryasenna.. Suka sangat nama ADAM..

Comel2 kan baby diorang.. Geraaaaaaammm!! Aku tak sabar nak tengok baby twin Ziana Zain. Dia cakap dia belum bersedia lagi nak tunjukkan baby dia pada media. Tu setakat yang aku tahu la. Tapi tak tahulah sekarang dia dah tunjukkan ke belum. Dah ke? Kalau dah, bagi tahu eh.. Kalau aku ada baby sendiri, aku akan tunjukkan gambar anak aku tu pada semua orang.. Confirm!! Muehehehe... Sabar2.....



2 comments:

miEz haNeM said...

hallo:)


mak aik..comel2 blako baby2 ti :)


kamu nak twin gak ka??

huhu>:)


rasa cam semangat keibuan lak bila baca en3 ni:)

AuraFIza said...

aah la..
mmg tringin sgt nk dpt baby twin..
wahahaha..
entri ni utk membentuk naluri keibuan..
kamu pn da leh jd ibu nih ;)