Tuesday, July 14, 2009

Aidit Rayyan Rizqin

Aidit Rayyan Rizqin?? waahh.. sedapnya nama! siapakah?

Alaa.. korang pun 'confirm' da tahu siapa kan? Kalau dah tahu, tak payah baca la..hehe. aku nak cerita pada yang tahu je..lalalalala ;)

Aidit Rayyan Rizqin adalah 'baby' kepada Rita Rudaini dan Aidil Zafuan. Rita dah selamat melahirkan anak pada 8 Julai 2009 di Prince Court Medical Centre. Sebenarnya, aku dah terlambat meng'post'kan entry ni. tapi tak apalah kan.. kita layankan aje..

Aidit Rayyan Rizqin yang sangat comel..!! dilahirkan dengan berat 2.9 kg.. ringan jeee..


Aidil Zafuan dan babynya.. sambil-sambil tgk baby, tengok2 juga daddynya.. handsome!!
hehehe.. (gatal jugalah sikit2)


Kawan-kawan Aidil Zafuan juga datang melawat 'baby'.. tengok semua muda-muda belaka ;)

Seronok je tengok orang dapat 'baby'. lagi-lagi kalau tengok mama papa dia muda. ni yang tak sabar ni.. hahaha.. lepas ni nak tengok baby Sharifah Aleeya dan Ziana Zain. Dengar cerita, diorang dapat 'baby' kembar.. aku pun tak tahu. member yang bagi tahu tadi..

Actually, aku masih di dalam mood 'down'.. belum dapat pulihkan diri sepenuhnya.. tapi, jangan risau, aku takkan 'moody' tak tentu pasal pada orang lain. kalau aku sedih, biasanya aku akan duduk bersendirian. alone is better when i am stress.. aku akan bergelak ketawa macam biasa. semuanya aku simpan dalam hati je.. paling tidak pun, blog kesayangan ku inilah yang menjadi teman untuk meluahkan perasaan..

Esok ada kelas pagi.. malas macam mana pun, stress macam mana pun, aku akan pastikan aku akan pergi juga ke kelas. so, wish me luck ;)


3 comments:

criestz said...

eja pon da pregnant 7 bulan..
da kawen seploh taon wupenye die..
bawu psg niat =P
kalu moody dok dlm gue sowg2 ea
ish2.. sian klawar =P
niwey same la kite kne g cls..
n ma clss monday to thursday 8.00am for da 1st cls..
a bit tensen but its ma life..
must to face it =)

AuraFIza said...

aah..eja pn da pregnant kn.bru kuar dlm paper smalam..

erm..namau tensen2 r (pndai ckp org!).slamat g klas..jgn ponteng2!!
hehe..

Anonymous said...

weh airit la..bkn aidit..aisey..