Wednesday, July 15, 2009

Only pictures..

Masa kat kelas International Business Policy tadi, aku dan 2 orang kawan lain sakan menggelakkan Taufeeq (member aku yang sengal tahap cipan..huhu). boleh pula dia tidur dengan nyenyaknya tanpa sedikit pun rasa malu dan serba salah.. siap mengigau lagi! tu yang tak tahan. bila dia terkejut je, mula la dia ambil pen dan kertas, buat-buat tulis. entah apa-apa je yang dia conteng kat kertas tu.. lepas tu sambung tidur balik.. selamba badak!!

Sebenarnya ada 3 posisi. tapi aku sempat 'candid' dua je.. "waahh, Fiq.. control macho masa tidur ehh..wahahaha"


Dah bangun tidur, badan pun dah segar.. mulalah buat perangai sengal dia tu.. haishhh..

Subjek Pengantar Komunikasi - masa kelas ni pula, aku dan ayu macam terlalu 'happy'. asyik gelak je - non stop!! kitorang sempat main 'click-click' (tangkap gambar la..). hehe..



Ayu buat muka konon-konon comel.. menyampah!! "nasib baik ko memang comel, ayu". kalau tak, memang aku tak letak gambar ni..hehe

Semalam borak-borak dengan Puan Mala (felo Blok G, DPP SME Bank). macam biasalah. kalau jumpa dia, permintaan aku hanya satu.. "nak main dengan baby".. hehe.. semalam dapat lagi aku main dengan 'baby'.. err..wait a minute. aku rasa sejak kebelakangan ni kerap sangat aku cerita pasal baby kan? adakah ini tanda-tanda awal?? hahaha.. (teori yang tak boleh diguna pakai langsung!!!!)

Cuba teka.. baby boy or girl??
ZARRA SOFEA.. baby girl laa. tapi nampak macam laki kan? tak kisah laa..
keco
melan itu lebih penting ;)

Hurmm..lagi mau letak gambar apa lagi?? letak gambar aku je la kan.. ada juga faedahnya!! wahahaha..


Hari ni pergi kelas dengan agak serabut. tak tahu lah kenapa tudung tak berapa nak menjadi.. tema hari ini adalah putih-hijau..

dah la kan..penat meng'upload' gambar. ada banyak lagi sebenarnya. tak apa.. kita simpan untuk entry akan datang. aku tau korang pun bukan berminat nak tengok gambar aku yang banyak-banyak ni kan.. heeee~



2 comments:

Fina said...

boleh pulak letak gmbr mamat sengal tu kat sini.. (- -") tp siyes lama la tak nampak budak ni. hari tu dia balik awal join orientasi jadi ajks tapi nampak sekejap je, pastu dah tak nampak. hehe

AuraFIza said...

haa..die join ajks ke??
wahhhh..menakjubkan!!
wahahaha..
aku byk klas ngn die sem nih..
asek nmpk muke die je..
huhu..