Friday, December 27, 2013

Special Month Will End Soon

20 DEC 2013

Masa tarikh tu, aku ada kat Perlis. Berholiday tak berapa nak sakan dengan family terchenta. Almost four years tak jejakkan kaki kat sana. When I was there, I felt sooo excited. Mengimbau satu persatu sejarah lama kat negeri utara. Kedah, Perlis, Penang, Langkawi - The most memorable place ever! Susah nak describe how I missed the places, foods, friends.. Well, that's my student life! Penuh dengan cerita suka dan duka..  

Kitorang planned nak pergi Langkawi. Tapi disebabkan time ni cuti sekolah. So, ramai yang advice tak payah lah pergi. Because for sure there's no hotels available, memandangkan kitorang pun memang takde booked hotel pun kat sana. So kitorang stay kat Kangar je. Planned nak stay kat Kuala Perlis pun tak menjadi. Sebab? Semua hotel full. Huh! Kangaq pun bolehhh laaa. Daripada tidur kat dalam kereta kan. Nak dijadikan cerita, dua malam tidur kat kangar (putra Palace). Dua malam lagi tidur kat Alor Setar (Holiday Villa). Perjalanan yang jauh, tetapi berbaloi-baloi.. Will be there again next time, mungkin dengan geng-geng UUM pulak. Lagi havoc! InsyaAllah...

Eksaited gila dapat tengok pemandangan sawah padi ni dari dekat.. Macam jakun sangat je! Haha..

Untuk tarikh 20 Dis 2013 ni jugak, secara rasminya aku dah pun menaiki tangga umur setingkat lagi. Alhamdulillah, I'm now 27th! Ya Allah.. Dah tua!! Dulu kalau tengok orang umur 27 ni memang aku anggap dah tua. But now, aku dah 27.. Tua ke? Tak kottt! Haha..

Celebrate with family. Baskin Robbin memang kek favourite kitorang. Dulu, kini dan selamanya. Ahaks!
Si kecik tu memang wajib ada. Ramai-ramai nyanyi lagu Happy Birthday, tapi dia yang malu-malu. Haha. Comel betul..


Thanks pada semua yang wish. Seronoknya dapat wish dan doa banyak-banyak. Semoga doa kawan-kawan semua dimakbulkan Allah. Amin! Hadiah? Will update soon.. Ecehh.. Macam banyak sangat je gayanya! Haha. 

Umur dah meningkat, amalan pun kena la meningkat jugak (mak selalu pesan macam tu). InsyaAllah.. Semoga Allah permudahkan niat baik kita untuk ke jalan yang lurus.. Dah tak lama lagi nak masuk tahun baru. Macam biasa, set azam baru. Azam tahun ni ada yang tercapai, ada yang masih pending. Teruskan berusahan untuk achieve the targets! Don't give up! Yeyeahhhh....



psssttt... Berdebar pulak nak tunggu bulan depan. Nanti kita cerita kat next entry yang tak tau bila wujud. Hoho!



3 comments:

ninest123 said...

nike outlet, air max, nike roshe run, prada handbags, replica watches, ray ban sunglasses, nike free, sac longchamp, louis vuitton, ray ban sunglasses, longchamp outlet, louboutin, tiffany jewelry, louboutin pas cher, longchamp outlet, tory burch outlet, michael kors, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, jordan shoes, longchamp, replica watches, oakley sunglasses, louis vuitton, ugg boots, kate spade outlet, uggs on sale, louis vuitton outlet, ralph lauren pas cher, ugg boots, air jordan pas cher, nike air max, oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren outlet, tiffany and co, cheap oakley sunglasses, burberry, longchamp pas cher, prada outlet, louboutin shoes, oakley sunglasses, christian louboutin outlet, louis vuitton, oakley sunglasses, chanel handbags, nike free, louboutin outlet, nike air max, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

air force, ugg boots, true religion outlet, michael kors outlet, nike air max, hollister, nike roshe, coach outlet, michael kors outlet, sac guess, lululemon, michael kors, hollister pas cher, ray ban uk, nike free run uk, nike air max, replica handbags, coach outlet, mulberry, michael kors, burberry outlet online, true religion jeans, oakley pas cher, michael kors outlet, new balance pas cher, burberry, true religion jeans, converse pas cher, timberland, kate spade handbags, lacoste pas cher, ralph lauren uk, michael kors, north face, hermes, michael kors outlet, true religion jeans, north face, coach purses, vanessa bruno, tn pas cher, ray ban pas cher, abercrombie and fitch, ugg boots, michael kors, nike blazer, hogan, michael kors outlet, nike air max, vans pas cher

ninest123 said...

replica watches, canada goose outlet, pandora charms, canada goose outlet, louis vuitton, juicy couture outlet, pandora jewelry, thomas sabo, toms shoes, bottes ugg, canada goose uk, canada goose, ugg pas cher, canada goose, swarovski crystal, ugg,uggs,uggs canada, moncler, barbour, sac louis vuitton pas cher, moncler outlet, louis vuitton, louis vuitton, pandora jewelry, juicy couture outlet, montre pas cher, doudoune canada goose, moncler, hollister, canada goose, canada goose, links of london, louis vuitton, barbour jackets, coach outlet, moncler, wedding dresses, marc jacobs, moncler, lancel, supra shoes, moncler, karen millen, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora charms, moncler, moncler, swarovski, ugg boots uk