Wednesday, April 10, 2013

Budak Gangster Bapok SMK Tun Hussein Onn, Penang

Guys, dah dengar cerita HOT pasal budak sekolah tunjuk gangster?? Gangster lah sangat!!!

Astaghfirullah...

Menakutkan la budak-budak sekolah zaman sekarang ni. Apa yang diorang buat melampaui jangkaan. Dulu masa zaman aku sekolah, sejahat-jahat budak pun cuma ponteng kelas, ponteng sekolah, melawan cakap cikgu, dating dalam kelas, merokok belakang dewan sekolah. Siapa yang buat tu pun dah dapat title 'budak jahat'.

Tapi sekarang? Bukan setakat ponteng, siap nak belasah cikgu. Bukan setakat couple and dating dalam kelas, tapi beromen dalam toilet! Tu yang melambak-lambak video seks budak sekolah. Rating tinggi tuuuu! Yang paling menyedihkan, bukan setakat lelaki je tunjuk hero gangster. Tapi student perempuan pun nak jadi gangster jugak. Tak nak kalah kau!! Entah apa syok sangat jadi kaki pukul, kaki gaduh pun tak tau. Bangga sangat bila dapat belasah orang lain. Rasa dah hebat sangat bila dapat buli orang lain.


Tapi masalahnya sekarang.. HEBAT sangat ke???? Puuuiiihhhhhhh.....


Sebagai seorang yang inginkan keadilan, aku nak share profile budak-budak yang ada dalam video tu (Tak dapat nak tepek video tu kat sini sebab tak jumpa lagi dah kat mana aku tengok video tu semalam). Ini adalah antara dua orang daripada mereka. Tolong cari yang lain. Jangan bagi diorang lepas!!

Izzat Syafiq Bin Abdullah (BBPin : 2A9E01F1)
Account Twitter dah deactivate. Takut ke dik! Kata Gangster sangat!

Ayib Aeyman (BBPin : 2685e530)



So, pada adik-adik yang perasan hebat tu, pergi buat kerja sekolah siap-siap. Nanti jap lagi polis datang ye. Welcome to the real world. The whole nation is looking for you. Cheers!









3 comments:

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

AuraFIza said...

saifudin abu izzudin

Kehidupan yang penuh cerita suka duka. Apa yang dinnginkan tak berkesampaian kerna diduga Tuhan yang Maha Besar. Semoga penyeksaan ini boleh meghapuskan dosa-dosa lalu..