Tuesday, May 17, 2011

Saat Bergelar Seorang Isteri - Part 2

Untuk preview balik cerita 'Saat Bergelar Seorang Isteri - Part 1',


Continue......

Untuk Part 2 ni, saja nak ceritakan masa hari bersanding. Masa ni dah tak berapa nervous dah. Rasa seronok gila lah! Orang lain busy buat kerja itu ini, tapi aku siap baring-baring lagi sebelum bersiap-siap tu. Bukan malas, tapi bila nak buat kerja, diorang marah. Pengantin tak boleh buat kerja. Ooooo.. Baru aku tau kenapa pengantin digelar raja sehari. Huhu..

You all tau warna tema belah I tak? Haaa.. Of course my favourite color! Biru :D The time I have to make decision nak pilih kaler biru, sungguh banyak lah sangat tentangan! Orang ni cakap warna kekampungan, orang tu cakap husband I tak sesuai pakai biru. Yelah kan, dia tu gelap sikit orangnya. Eh.. Bukan gelap sikit. Gelap banyak! Hikhik.. Memang confuse habis. Setiap masa tanya Uncle Google cantik ke tak kaler biru ni. Huhuhu. Majalah PENGANTIN melambak-lambak kat rumah ni.

At last, nekad je lah. Lantak la ape orang nak cakap. (Konon-konon tegas la kan, padahal masa tu dah last minute). Bincang bagai nak rak dengan Mak Andam tu. Mak kata I cerewet sangat! Haha. Bukan apa, kita kahwin sekali seumur hidup (InsyaAllah) je kan? So, deserve to get the best! Nak nampak cantik dan sempurna. Ermm, mau tengok kitorang in blue tak? Yeah! Check it out..! *Malu sebenarnya*


Ni la suasana di dalam dewan. Takde la hodoh sangat pun kaler biru kan? :P


Groom and Bride in Blue. Handsome husband I. Hahaha :D


Suka gambar dengan family tu. Dah makin ramai ahli keluarga. Tak sabo nak tunggu raya. Huhu.
Lagi satu, suka kat gambar banner tu. Sila klik gambar untuk nampak jelas dan nyata :)


Ni semua gambar HOT SCANDAL! Hoho. Gambar gila with my cousin yang gila jugak! Haha..


Photoshoot di luar dewan. Malu... Ramai orang tengok. Hehe..


Erk. Dah banyak upload gambar rupanya. Haih. Ingat nak upload je semua gambar dalam lappy ni. Baru puas hati. Huhu. Takpe la. Part 3 nak cerita majlis resepsi belah husband pulak. Nanti kalau gambar pada photographer dah siap, rasanya akan upload lagi kot. Hehe. Tamak haloba!

Okey la. See u in next part.

Take care buddy!



8 comments:

mykhalis said...

ops..khalis datang ziarah tengok pengantin baru rupenye..tahniahla..semoga cepat dapat orang ketiga..

AuraFIza said...

Hehe. Than you Khalis.
InsyaAllah.. Doa2 kan la ye :)

darul_makmur@yahoo.com said...

salam nak promosi jugak boleh kan terima kasih...

AuraFIza said...

Eh.. Ape ni main promote2 kat komen org.?? HAHAHA..

ninest123 said...

nike outlet, air max, nike roshe run, prada handbags, replica watches, ray ban sunglasses, nike free, sac longchamp, louis vuitton, ray ban sunglasses, longchamp outlet, louboutin, tiffany jewelry, louboutin pas cher, longchamp outlet, tory burch outlet, michael kors, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, jordan shoes, longchamp, replica watches, oakley sunglasses, louis vuitton, ugg boots, kate spade outlet, uggs on sale, louis vuitton outlet, ralph lauren pas cher, ugg boots, air jordan pas cher, nike air max, oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren outlet, tiffany and co, cheap oakley sunglasses, burberry, longchamp pas cher, prada outlet, louboutin shoes, oakley sunglasses, christian louboutin outlet, louis vuitton, oakley sunglasses, chanel handbags, nike free, louboutin outlet, nike air max, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

air force, ugg boots, true religion outlet, michael kors outlet, nike air max, hollister, nike roshe, coach outlet, michael kors outlet, sac guess, lululemon, michael kors, hollister pas cher, ray ban uk, nike free run uk, nike air max, replica handbags, coach outlet, mulberry, michael kors, burberry outlet online, true religion jeans, oakley pas cher, michael kors outlet, new balance pas cher, burberry, true religion jeans, converse pas cher, timberland, kate spade handbags, lacoste pas cher, ralph lauren uk, michael kors, north face, hermes, michael kors outlet, true religion jeans, north face, coach purses, vanessa bruno, tn pas cher, ray ban pas cher, abercrombie and fitch, ugg boots, michael kors, nike blazer, hogan, michael kors outlet, nike air max, vans pas cher

ninest123 said...

hollister, reebok shoes, wedding dresses, hollister, jimmy choo shoes, north face outlet, herve leger, valentino shoes, vans shoes, mac cosmetics, babyliss, converse outlet, nike air max, p90x workout, ray ban, ralph lauren, nike air max, abercrombie and fitch, soccer jerseys, bottega veneta, timberland boots, lululemon, celine handbags, nike huarache, louboutin, insanity workout, mont blanc, beats by dre, giuseppe zanotti, hollister, chi flat iron, vans, nike roshe, north face outlet, birkin bag, mcm handbags, instyler, iphone cases, baseball bats, ferragamo shoes, longchamp, soccer shoes, oakley, new balance, converse, nfl jerseys, nike trainers, gucci, ghd, asics running shoes

ninest123 said...

replica watches, canada goose outlet, pandora charms, canada goose outlet, louis vuitton, juicy couture outlet, pandora jewelry, thomas sabo, toms shoes, bottes ugg, canada goose uk, canada goose, ugg pas cher, canada goose, swarovski crystal, ugg,uggs,uggs canada, moncler, barbour, sac louis vuitton pas cher, moncler outlet, louis vuitton, louis vuitton, pandora jewelry, juicy couture outlet, montre pas cher, doudoune canada goose, moncler, hollister, canada goose, canada goose, links of london, louis vuitton, barbour jackets, coach outlet, moncler, wedding dresses, marc jacobs, moncler, lancel, supra shoes, moncler, karen millen, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora charms, moncler, moncler, swarovski, ugg boots uk