Sunday, May 15, 2011

Saat Bergelar Seorang Isteri - Part 1

Salam...

Inilah post pertama aku sebagai seorang isteri :) Hoyeh!! Seriously, sampai sekarang rasa macam tak percaya je dah kahwin dan dah bergelar seorang isteri. Hikhik. Saat manis dan kenangan terindah yang memang tak dapat dilupakan.

Menulis macam baru semalam kahwin. Untuk pengetahuan, aku dah kahwin TIGA bulan yang lepas. Heeee~ Tapi bahangnya masih terasa. Tu yang menulis dengan nada excited! Dah kahwin tiga bulan, tapi ni la first entry about my wedding. *sigh*

Aku selamat menjadi hak milik Mohd Hafizzu pada 18 Febuari 2011. He's totally mine now. Yeayeayea! Majlis nikah buat kat rumah dengan suasana yang sangat sangat meriah. Masa tu malam. So, siang tu baru sibuk nak pakai inai. And to tell you the truth, bangun je pagi 18 Febuari tu, terus countdown masa sorang-sorang. Asek tengok jam tak habis-habis. Nervous gila I tell you!!! Masa Mak Andam tu mekap kan, tangan dah seram sejuk. Tapi buat-buat cool sebab tak nak bagi orang lain panik. HAHA.

Actually, nak tunjuk gambar. Tapi gambar pada photographer tak siap lagi la. Hurm. Gambar yang amek sendiri-sendiri ada la. Hantam saja lah! :P


Psss.. Ada tiga keping je gambar nikah. Later upload lain eh. Huhu..


Tu je 3 ciput gambar yang ada sekarang ni. Haha. Sadis betul. Tapi kalau nak tengok suasana yang real punya, boleh tengok video nikah I tau!


Tapi...............




Video tu pun tergantung!!! Aaargghhh... Sebab camera-man tu belum sempat siapkan, I dah sibuk-sibuk cakap nak tengok. Hoho.. Layan je lah beb!




Sambung lagi...

Masa ungkapan SAH tu, baru la rasa darah ni mengalir! Rasa lega yang teramat. Then, upacara batal air sembahyang. Masa Hubby cium dahi dan aku salam tangannya tu, i was like... Fuhh, sebak! Rasa nak menangis. Tapi control lagi. Huhu. Lepas tu, ada program Sakinah. Masa ni, serius lagi sebak plus sedih gila!! Macam mana sedihnya mak melepaskan aku pergi bersama suami. Dan nasihat-nasihat supaya aku mentaati suami. Sedihnyeee... I love you sooo much, mak! Lepas dah bersedih-sedihan tu, baru la acara posing-posing sampai penat mulut tersengih. But, it will be a greatest memory in my life. Kahwin la cepat-cepat you! Huhu..

Okey, next entry nak story pasal majlis bersanding pulak. Masa bersanding, ada gambar banyak sikit. Heee~ Last but not least, wanna say a billion thanks to my friends yang attend majlis nikah ni. Terharu sangat lah! Lebiu damn much!!


p/s : Watching Mentor 5!!! Semua best-best! Power la diorang..



9 comments:

++sang wada++ said...

jelesnya dah jadi wife org.harap2 sy dapat rasa apa yg awak rasa.apa2 pun smga rumah tangga berkekalan k=)

Aisumi Chan Kawa'i said...

wahhH~ tahniah sis :)

AuraFIza said...

++sang wada++

Thanx ye. Saya doakan awak cepat-cepat dapat jodoh eh :)


Aisumi Chan Kawa'i

Thank you dear :)

Peri PiA said...

congrats ya :)

AuraFIza said...

thank you dear :)

ninest123 said...

nike outlet, air max, nike roshe run, prada handbags, replica watches, ray ban sunglasses, nike free, sac longchamp, louis vuitton, ray ban sunglasses, longchamp outlet, louboutin, tiffany jewelry, louboutin pas cher, longchamp outlet, tory burch outlet, michael kors, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, jordan shoes, longchamp, replica watches, oakley sunglasses, louis vuitton, ugg boots, kate spade outlet, uggs on sale, louis vuitton outlet, ralph lauren pas cher, ugg boots, air jordan pas cher, nike air max, oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren outlet, tiffany and co, cheap oakley sunglasses, burberry, longchamp pas cher, prada outlet, louboutin shoes, oakley sunglasses, christian louboutin outlet, louis vuitton, oakley sunglasses, chanel handbags, nike free, louboutin outlet, nike air max, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

air force, ugg boots, true religion outlet, michael kors outlet, nike air max, hollister, nike roshe, coach outlet, michael kors outlet, sac guess, lululemon, michael kors, hollister pas cher, ray ban uk, nike free run uk, nike air max, replica handbags, coach outlet, mulberry, michael kors, burberry outlet online, true religion jeans, oakley pas cher, michael kors outlet, new balance pas cher, burberry, true religion jeans, converse pas cher, timberland, kate spade handbags, lacoste pas cher, ralph lauren uk, michael kors, north face, hermes, michael kors outlet, true religion jeans, north face, coach purses, vanessa bruno, tn pas cher, ray ban pas cher, abercrombie and fitch, ugg boots, michael kors, nike blazer, hogan, michael kors outlet, nike air max, vans pas cher

ninest123 said...

hollister, reebok shoes, wedding dresses, hollister, jimmy choo shoes, north face outlet, herve leger, valentino shoes, vans shoes, mac cosmetics, babyliss, converse outlet, nike air max, p90x workout, ray ban, ralph lauren, nike air max, abercrombie and fitch, soccer jerseys, bottega veneta, timberland boots, lululemon, celine handbags, nike huarache, louboutin, insanity workout, mont blanc, beats by dre, giuseppe zanotti, hollister, chi flat iron, vans, nike roshe, north face outlet, birkin bag, mcm handbags, instyler, iphone cases, baseball bats, ferragamo shoes, longchamp, soccer shoes, oakley, new balance, converse, nfl jerseys, nike trainers, gucci, ghd, asics running shoes

ninest123 said...

replica watches, canada goose outlet, pandora charms, canada goose outlet, louis vuitton, juicy couture outlet, pandora jewelry, thomas sabo, toms shoes, bottes ugg, canada goose uk, canada goose, ugg pas cher, canada goose, swarovski crystal, ugg,uggs,uggs canada, moncler, barbour, sac louis vuitton pas cher, moncler outlet, louis vuitton, louis vuitton, pandora jewelry, juicy couture outlet, montre pas cher, doudoune canada goose, moncler, hollister, canada goose, canada goose, links of london, louis vuitton, barbour jackets, coach outlet, moncler, wedding dresses, marc jacobs, moncler, lancel, supra shoes, moncler, karen millen, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora charms, moncler, moncler, swarovski, ugg boots uk