Friday, May 13, 2011

I'm Back!

Assalamualaikum..

Lamanya rasa tak hapdet belog. Rasa macam kekok je. Masuk je Aurafiza ni, dah macam tak terurus je tengok. Dengan spam melambak-lambak kat chat box. Haih.. Geram je nengok! Tapi salah sendiri kan. Siapa suruh menghilangkan diri :P

So, dengan semangat baru berblogging semula, I dah re-decorate blog ni. Hehe. Tak la cantik pun. Tapi saje je nak berubah wajah. Perasan tak? Biar sejuta kali pun blog ni bertukar wajah, tapi tetap kaler BIRU. My favourite color yaw!!

Cuba scroll ke bawah blog ni. Kan background die bubble-bubble kan? So, bila scroll laju-laju, nampak macam bubble tu hidup. Nampak cantik la senang cerita. Ahaks! Tak percaya, buat lah!

Okey.. Untuk header pulak, bunch of thanks untuk my cousin sebab dia yang tolong buatkan. Ni nak cerita sikit pasal header tu..





Perkataan AURAFIZA tu, semua tau la kan? Nama blog ni :) Perkataan tu tiba-tiba muncul masa tengah baca belog Fina. Masa tu, belum ada belog lagi. Tapi, seriously suka gila baca blog dia.. Sampai sekarang! Ingat lagi.. Masa tu tengah frust gila putus cinta, with my first love. Haha. Masa tu nangis tak hengat!! Dengan adanya nama Aurafiza tu, terus buat blog, untuk luah perasaan la konon-konon! Hasilnya, my first entry is about him. Hoho.. Past is past.

Gambar yang aku pakai spec hitam bajet cun tu, diambil masa kat dalam kerete my sis. Tak tau kenapa my cousin pulih gambar ni untuk diletakkan kat header. Mungkin gambar ni paling cantik kot. Hakhak!

Next, gambar naik vespa! I loikeeeee~ Lelaki tu dah jadi suamiku sekarang! Dah 3 bulan dah. Heee~ Gambar tu diambil sebenarnya untuk dijadikan banner masa majlis perkahwinan kitorang. Mak mertua nak sangat banner tu bertemakan ala-ala kampung. Pakaian kampung, berlatar belakangkan sawah padi.. Asalnya nak naik basikal, tapi basikal tua tu dah kena curik! Memang kelakar gilak! Nasib baik ada vespa, pun okey jugak kan? :)



Okey. Dah habis cerita dah. Ni la cerita permulaan untuk kemuculanku kembali. Huhu. Next entry, tak sabar gila nak cerita pasal my wedding. Biarpun dah 3 bulan berlalu, tapi nak jugak cerita. Nak dijadikan kenangan dalam blog ni :))

Till then. See ya!




4 comments:

ninest123 said...

nike outlet, air max, nike roshe run, prada handbags, replica watches, ray ban sunglasses, nike free, sac longchamp, louis vuitton, ray ban sunglasses, longchamp outlet, louboutin, tiffany jewelry, louboutin pas cher, longchamp outlet, tory burch outlet, michael kors, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, jordan shoes, longchamp, replica watches, oakley sunglasses, louis vuitton, ugg boots, kate spade outlet, uggs on sale, louis vuitton outlet, ralph lauren pas cher, ugg boots, air jordan pas cher, nike air max, oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren outlet, tiffany and co, cheap oakley sunglasses, burberry, longchamp pas cher, prada outlet, louboutin shoes, oakley sunglasses, christian louboutin outlet, louis vuitton, oakley sunglasses, chanel handbags, nike free, louboutin outlet, nike air max, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

air force, ugg boots, true religion outlet, michael kors outlet, nike air max, hollister, nike roshe, coach outlet, michael kors outlet, sac guess, lululemon, michael kors, hollister pas cher, ray ban uk, nike free run uk, nike air max, replica handbags, coach outlet, mulberry, michael kors, burberry outlet online, true religion jeans, oakley pas cher, michael kors outlet, new balance pas cher, burberry, true religion jeans, converse pas cher, timberland, kate spade handbags, lacoste pas cher, ralph lauren uk, michael kors, north face, hermes, michael kors outlet, true religion jeans, north face, coach purses, vanessa bruno, tn pas cher, ray ban pas cher, abercrombie and fitch, ugg boots, michael kors, nike blazer, hogan, michael kors outlet, nike air max, vans pas cher

ninest123 said...

hollister, reebok shoes, wedding dresses, hollister, jimmy choo shoes, north face outlet, herve leger, valentino shoes, vans shoes, mac cosmetics, babyliss, converse outlet, nike air max, p90x workout, ray ban, ralph lauren, nike air max, abercrombie and fitch, soccer jerseys, bottega veneta, timberland boots, lululemon, celine handbags, nike huarache, louboutin, insanity workout, mont blanc, beats by dre, giuseppe zanotti, hollister, chi flat iron, vans, nike roshe, north face outlet, birkin bag, mcm handbags, instyler, iphone cases, baseball bats, ferragamo shoes, longchamp, soccer shoes, oakley, new balance, converse, nfl jerseys, nike trainers, gucci, ghd, asics running shoes

ninest123 said...

replica watches, canada goose outlet, pandora charms, canada goose outlet, louis vuitton, juicy couture outlet, pandora jewelry, thomas sabo, toms shoes, bottes ugg, canada goose uk, canada goose, ugg pas cher, canada goose, swarovski crystal, ugg,uggs,uggs canada, moncler, barbour, sac louis vuitton pas cher, moncler outlet, louis vuitton, louis vuitton, pandora jewelry, juicy couture outlet, montre pas cher, doudoune canada goose, moncler, hollister, canada goose, canada goose, links of london, louis vuitton, barbour jackets, coach outlet, moncler, wedding dresses, marc jacobs, moncler, lancel, supra shoes, moncler, karen millen, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora charms, moncler, moncler, swarovski, ugg boots uk