Thursday, December 30, 2010

Welcome 2011

Happy New Year! Bye-bye 2010. Welcome 2011..

Cerita pasal New Year ni, nak tau jugak la kan. Apa azam tahun baru you all? Azam tahun ni dah tercapai ke belum? For me, tahun ni adalah tahun yang penuh dengan cabaran. Tapi Alhamdulillah, I dapat harunginya dengan sabar. Walaupun kadang-kadang tu ada lah jugak hilang kesabaran. Huhu.. Bersyukur sangat pada Allah kerana memberi peluang lagi untuk kita hidup kat dunia ni, bagi kita peluang untuk kita terus menjalani kehidupan macam biasa. Thank you Allah!

Entri kali ni I nak set up azam untuk tahun 2011. Semoga entri ini akan memberi I semangat untuk capai target 2011. Bak kata mak, hidup ni mesti ada target. Barulah hidup tak sia-sia. Ahaa.. Sokong mak!!!

  1. First sekali, Of course nak tingkatkan amalan kepada Allah. To tell you the truth, azam inilah akan jadi azam WAJIB setiap tahun. Moga-moga kali ni Allah bukakan pintu hatiku ni. InsyaAllah ;)
  2. Bulan Febuari ni, I akan jadi isteri orang dah! HAHA. Macam kelakar pun ada. Tapi dah sampai masanya kan. Syukur Alhamdulillah. So, I berazam nak jadi seorang isteri yang solehah, isteri yang tak ingkar arahan Inchik hubby, dan nak buat yang PALING terbaik untuk suami terchenta! Berdebar-debar jugak. Sebab masak pun tak reti! Ahaks... Takpe takpe.. Still have time untuk practice. Kan kan..
  3. I need a job! Yeah.. Akan berusaha bersungguh-sungguh mencari duit sendiri. Teringin nak kerja kat ofis, duduk kat kerusi boss. Haha.. Berangan lebih la kau!
Setakat ni, itu aje la yang I memang naaaaaaak sangat pada tahun depan. Pray for me! Cepat lah tiba 2011. Tahun 2010 banyak sangat dugaannya. Nak cepat-cepat tinggalkan 2010. Huhu. Okey lah. Malam ni sama-sama kita countdown ye. I countdown depan tv jek. Heee~

HAPPY NEW YEAR!!



Semoga tahun 2011 akan lebih bermakna dari tahun 2010.
Muka happy yaw! Ngeee~



8 comments:

nazihahisa said...

semoga tahun 2011 kita buka lembaran baru azam baru, semangat baru dan baiki diri bersama :)

AuraFIza said...

Yup. Tutup buku lama. Buka buku baru.
Selamat Tahun Baru ;)

♥ azza daha ♥ said...

hapy new year 2011..♥♥♥
tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi..
smua thn depan lbh baik dr thun sbelumnya..:)

**azam no.1 tuh mmg sama ngan Jaja..tpi..liatttnya nak buat..smuga diringankan hati n angota badan tuk beramal..:)
Amin..

AuraFIza said...

happy new year dear!

same eh ngan jaja?
harap2 kita dapat sama2 lebih kuatkan iman...
bak kata pepatah, alah bisa tegal biasa...
huhuhu..
Moga Allah dapat membantu kita ;))

ninest123 said...

nike outlet, air max, nike roshe run, prada handbags, replica watches, ray ban sunglasses, nike free, sac longchamp, louis vuitton, ray ban sunglasses, longchamp outlet, louboutin, tiffany jewelry, louboutin pas cher, longchamp outlet, tory burch outlet, michael kors, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, jordan shoes, longchamp, replica watches, oakley sunglasses, louis vuitton, ugg boots, kate spade outlet, uggs on sale, louis vuitton outlet, ralph lauren pas cher, ugg boots, air jordan pas cher, nike air max, oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren outlet, tiffany and co, cheap oakley sunglasses, burberry, longchamp pas cher, prada outlet, louboutin shoes, oakley sunglasses, christian louboutin outlet, louis vuitton, oakley sunglasses, chanel handbags, nike free, louboutin outlet, nike air max, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

air force, ugg boots, true religion outlet, michael kors outlet, nike air max, hollister, nike roshe, coach outlet, michael kors outlet, sac guess, lululemon, michael kors, hollister pas cher, ray ban uk, nike free run uk, nike air max, replica handbags, coach outlet, mulberry, michael kors, burberry outlet online, true religion jeans, oakley pas cher, michael kors outlet, new balance pas cher, burberry, true religion jeans, converse pas cher, timberland, kate spade handbags, lacoste pas cher, ralph lauren uk, michael kors, north face, hermes, michael kors outlet, true religion jeans, north face, coach purses, vanessa bruno, tn pas cher, ray ban pas cher, abercrombie and fitch, ugg boots, michael kors, nike blazer, hogan, michael kors outlet, nike air max, vans pas cher

ninest123 said...

hollister, reebok shoes, wedding dresses, hollister, jimmy choo shoes, north face outlet, herve leger, valentino shoes, vans shoes, mac cosmetics, babyliss, converse outlet, nike air max, p90x workout, ray ban, ralph lauren, nike air max, abercrombie and fitch, soccer jerseys, bottega veneta, timberland boots, lululemon, celine handbags, nike huarache, louboutin, insanity workout, mont blanc, beats by dre, giuseppe zanotti, hollister, chi flat iron, vans, nike roshe, north face outlet, birkin bag, mcm handbags, instyler, iphone cases, baseball bats, ferragamo shoes, longchamp, soccer shoes, oakley, new balance, converse, nfl jerseys, nike trainers, gucci, ghd, asics running shoes

ninest123 said...

replica watches, canada goose outlet, pandora charms, canada goose outlet, louis vuitton, juicy couture outlet, pandora jewelry, thomas sabo, toms shoes, bottes ugg, canada goose uk, canada goose, ugg pas cher, canada goose, swarovski crystal, ugg,uggs,uggs canada, moncler, barbour, sac louis vuitton pas cher, moncler outlet, louis vuitton, louis vuitton, pandora jewelry, juicy couture outlet, montre pas cher, doudoune canada goose, moncler, hollister, canada goose, canada goose, links of london, louis vuitton, barbour jackets, coach outlet, moncler, wedding dresses, marc jacobs, moncler, lancel, supra shoes, moncler, karen millen, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora charms, moncler, moncler, swarovski, ugg boots uk