Sunday, August 15, 2010

Kenyang Sudah!

Selamat berbuka ;) Walaupun sebenarnya dah tau waktu berbuka dah lama berlalu, nak jugak wish selamat berbuka. Ngeee~ Introduction katakan ;P Hari ni dah masuk hari kelima kita berpuasa. Alhamdulillah. Sekejap je rasanya kan? Nanti pejam celik, pejam celik dah raya. Yeah.. RAYA!!!!

Hari ni tak nak cerita panjang. Perut kenyang teramat, jadi tak boleh nak duduk menaip lama-lama. Hoho.. Cerita sikit-sikit sudeh!

  • Tadi terjumpa ex-boyfriend! Wah. Excited gila! HAHA. Psss.. Jangan bagi tau Inchik Tunang eh. Ini rahsia! Okey. Tak nak cerita lebih. Full stop!
  • Hari ni first time pergi bazar dalam kampus ni. Banyak jugak gerai-gerai makanan. Kalau boleh nak beli semua makanan kat situ. Nasib baik takde duit yang banyak. Huhu. And setelah round lebih dari tiga kali, baru la decide nak beli murtabak, roti john dan air cin-cau. Sedaaaap!
  • Mood sekarang : Waiting.... And still waiting. For what? I will tell you later.



  • Tepek gambar sekeping. Kurus tak?? Adoih.. Ada member yang cakap makin gemuk. Ada pulak yang cakap dah kurus. Tak kira.. Aku rasa memang aku makin gemuk!! Arrgghhh.. Excited nak kurus ni. Huhu...

Err.. Maaf, ada customer! Will be continue....



3 comments:

Cik Aish said...

wahh...seronok jumpa EX .hehehehe...paham2... selamat berpuasa... !!

AuraFIza said...

HAHA.. Seronok gak la.. Cecehh.. Ala.. Jumpa as a friend je. Tak lebih ;P

azza daha said...

x balik segamat ka akk????
best kan kalo dapat nuka kat ghumah..!!~~