Tuesday, July 13, 2010

Sintok - First Entry

  • Hye everyone. It seems like too long that I did not update this blog. Sejak sampai Kedah, baru first time ni la I dapat online. Huwaaaa.. Sangat boring dengan keadaan macam ni. Tak online sehari macam tak online setahun rasanya!! Grrrr... Ni yang excited gila nak pergi beli broadband! Tapi bila fikir duit, hurmmm.. Tengok la dulu macam mana. Utamakan yang penting dulu kan? By the way, ada sesiapa nak tolong sponsor broadband? Ngeee~
  • Jadual waktu kuliah dah tau. I have a class on Sunday and wednesday only! Tengah berusaha keras nak cari kerja. Duduk rumah sewa sangat membosankan. Hari pertama, dah terasa nak balik rumah. Tiba-tiba jadi homesick gila! Aaarggghhh..
  • You know what?? Masa first day sampai sini je, dah ada bad thing happened! Sampai mati pun aku takkan lupa. Benda yang sangat berharga dalam hidup aku dah hilang!!! Kalau satu takpe, ini dua-dua hilang. Tak payah cakap la benda apa. Yang penting benda tu memang sangat berharga bagi aku! Sampai sekarang kalau teringat pun akan rasa sebak je. Tiap-tiap hari aku doa biar orang yang mengambilnya tu lembut hati nak pulangkan balik. I want it back!!! :'( *cry cry cry*
  • I don't like my life now. But I have to accept the way I am now!
  • I miss my mom. I miss my dad. I miss my purple purple pinkish bedroom. Haha (Kerosakan bahasa terselah di situ). Tapi sumpah, aku rindu apa je yang ada kat rumah!!
  • Damn bored! My best best buddy cakap nak datang duduk Kedah jugak. Harap sangat dia dapat duduk sini, temankan aku. Sunyi tanpa dia kat sini..
  • Err.. I need to stop typing now! Almaklum la, bukan online dekat rumah kan? Faham faham sendiri sudehhh....



Ini untuk FINA sahaja ye! Harap maklum! ;)

Fina, tiba-tiba teringat kat kau! Aku kat Lab Blok F ni. Baru lepas pergi makan dengan Niza kat Cafe Utama. Kalau ada kau, kan kita dah boleh makan sama-sama :'(



Ini pula untuk Zack Zaifull sahaja! Hehe

Hey pakcik. I dah hapdet, okey!!! ;P



8 comments:

nabil_potter said...

kedah sangat best ok...hahah

AuraFIza said...

Mesti u orang Kedah kan? ;)
Kedah memang la best..
Tapi takde member. Tu yang jadi tak best. Nak berjalan sorang-sorang mana syiok.. Huhu..

Zack Zaifull said...

wakakakakkakakakaka!!! taknak komen apa-apa, nak gelak jerrr
wakakakakakakakakakkaakkaa!!!!

cik panadol said...

rindu zaman study kt UUM dl...tiap2 hari g ronda2 perlis hehe...

farhana_aziz said...

hua3.mmg kurang best kat sintok.dah rasa dah.nasib setahun je.hehe.sabar byk2 ek.

ken said...

class on sunday? but 2 days only so okay lah.. haha =)

AuraFIza said...

Zack Zaifull

Gelak la puas-puas pakcik oiii..
;)


cik panadol

Ex-UUM la ni eh? Dulu rasa UUM ni macam best. Tapi bila dah masuk sini semula, rasa tak best pulak. Member dah takde dah. Tu yang nak meronda pun tak best!

AuraFIza said...

farhana_aziz

Tengah bersabar la ni. Tak tau la sampai bila boleh bertahan. Aaargghhhhh!!


ken

Damn bored la. Huuu~