Thursday, July 8, 2010

Bye-Bye

As I promised in the previous entry, I need to post new entry before I bertolak balik Kedah. So, here it is..


Keadaan rumah agak kelam-kabut sedikit, kerana last minute baru la mak dan adik yang teman aku balik sana nak berkemas-kemas. By the way, suasana macam ni agak biasa bagi kami sekeluarga bila nak berjalan jauh. Semuanya nak kelam-kabut, jalan pun nak laju-laju sampai berlanggar-langgar. Kononnya nak cepat la kan. Hurmm.. Bila dah lambat tu, lambat juga la kan ;)


Perasaan aku sekarang? It's really hard to describe how I feel right now. Seribu satu macam perasaan. Aaarghhhh.... Macam nak jerit kuat-kuat. Tapi suara tak keluar. Itulah yang dinamakan jeritan batinku. Hakhak...


Okey. Just a very short entry. Doakan kami semua selamat sampai ke Kedah. Err.. Inchik Tunang yang akan drive kereta ke sana. Weeeee.. Suka suka! Harap-harap kat sana dapat online. Sebab broadband dah takde. Jadi masalah di situ. Hurrmm.. Takpe la. Sampai sana nanti baru I update lagi, okey..



Bye-Bye


*Melangkah pergi dengan berat hati*



4 comments:

Zack Zaifull said...

jangan kau ucap selamat tinggal
jangan kau ucap selamat tinggal
jangan kau ucap selamat tinggal
kepadaku....

azza said...

Smuga akk n fmly slamat smpai ye..

AuraFIza said...

Zack Zaifull

HAHA.. Lagu menyentuh perasaan la konon ek ;P

AuraFIza said...

azza

Alhamdulillah.. Dah selamat sampai pun ;)