Tuesday, July 6, 2010

Finally.... I Got IT!!!

Just to inform you that.....



Today is my PRECIOUS day! Apa yang aku harap-harapkan selama ni, hari ni akhirnya menjadi kenyataan. Woaaahh.. Jakun gila beb!



Guess what...??



Still remember with PERSONA ELEGANCE, which is the one and only car that I adore with..? Kalau selak-selak balik muka surat belog ni yang lepas-lepas, mesti ada je aku membebel pasal nak kan kereta tu. And today......



I GOT IT, BABE!!!!




Hati berbunga-berbunga sebelum nak pergi ambil kereta. Ngehngehngeh~



It's Mine!! Hehe..



Ececehh.. Posing depan kereta! I loikeee~


You know what? Before this, hadiah TERmahal pernah aku dapat adalah handphone. Lepas tu ayah hadiahkan laptop pulak. And now.... I got this one!

Okey okey. Tak mau happy sangat. Orang kata kalau suka sangat, nanti berduka! Ohhh.. Tak nak!! Aku bersyukur sangat-sangat kerana dapat apa yang aku hajatkan. Mungkin inilah hikmah di sebalik apa yang terjadi selama ni. Erm.. I think so...

Thank you soooo much pada insan yang bagi kereta ni. Ehem.. I LOVE YOU!! ;)



p/s : Tarikh aku mendapat kereta ni adalah tarikh ANNIVERSARY kami. Whoopss.. Bukan wedding anniversary yek! Tarikh kami mula bercintan-cintun. Heee~ Happy Anniversary to us!



10 comments:

theeggyolks said...

wow! ur hubby is surely generous!! -_-"

suhaisweet said...

Nice n3..Very special for u.. Don’t Miss it!

Zack Zaifull said...

perghhh!!! dapat kereta tuuu

bini aku time birthday aku tak pernah kasik hadiah.... hadiah seluar dalam pun tak pernah dapat dari dia huhuhuhu

kenwooi said...

woots.. congrats on the car =)

Mesintaip: said...

Waaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Er, boleh pinjam kejap untuk hantar anak pergi sekolah. Motor kapcai saya tu pancit...

AuraFIza said...

suhaisweet

I like this entry too.. Hehe

AuraFIza said...

Zack Zaifull

Lain orang, lain caranya beb ;)

Fina said...

tahniah fiza! syg gile la tunang ko kat ko haha. ni msti ko bw g uum eyh? jeles siott.. ni yg makin semangat cari anak datok ni hahaha

AuraFIza said...

kenwooi

Thanks friend ;)



Mesintaip:

Nak pinjam?? Boleh je.. Meh datang sini amek.. Hehe

AuraFIza said...

Fina

Of course la bawak g UUM. Hehe.. Rasa nak tersengih je dapat kereta baru. Weeeee~ Mau cari anak dato? Kalo dah jumpa, bagi tau ehh. Hehe