Sunday, June 6, 2010

Jangan Tensionkan Diri Sendiri

Menghapdet dah tak jadi rutin harian ku.. Huwaaaaaa.. Tak suka jadi macam tu. Tapi tak tau terjadi jugak. Damn it!


Rasanya mood menghapdet pun macam lip lap lip lap je. Sekejap rajin, sekejap malas. Hurmm.. Tak nak cerita banyak laa. I will make it short..

. . . . . .


Every week kena pergi majlis kahwin kawan-kawan. Pehh.. Rasa teruja pulak. Hehe.. Tadi, sorang lagi member selamat dah jadi isteri orang.. Yeah.. Here she is. Damn cute!!



. . . . . .


Bestfriend aku akan berpindah ke Muar. Huwaaaa.. Kebosanan la aku kat sini sorang-sorang. Kalau tak dulu, mana aje nak pergi, mesti dia yang teman. Lepas ni siapa nak teman aku pulak!! Aaarghhhh....



. . . . . .


Baru lepas search pasal PERSONA ELEGANCE. Pehh.. Sekali lagi.. Saya mau kereta itu!



. . . . . .

Seronok sangat rasa sebab dah dapat carik rumah sewa kat Kedah nanti. Baru la rasa senang hati nak pergi sana. Keadaan rumah pun dah tengok dah. Owner rumah tu siap MMS gambar lagi beb! Cantik gak laaa.. Puas hati!
. . . . . .


Kamu sudah mengadd facebook saya..?? You all nak tau?? Ada someone cakap, aku dah makin gemuk. Ya Allah.. Betapa susahnya hatiku ni. Aku ni dah memang gemuk. Dia boleh cakap MAKIN gemuk. Maksudnya..??? Aaargghhhhh... Tak sanggup terima kenyataan. Harap-harap kat Kedah nanti, boleh la kurus sikit! Sikiiiiiiit je.....


See... Dah macam makcik-makcik dah kan?? Dengan spec nya lagi. Adoihhh... Takpe takpe. Tetap bersyukur dengan apa yang ada. Asalkan aku takde apa-apa penyakit, aku dah tak kisah dah.. Badan gemuk kan tandanya hati senang. Gemuk itu cute, okeh!! Muahaha... *sedapkan hati*


. . . . . .


Sekadar menghapdet saja ni.... So, sampai sini je la ekk ;)



4 comments:

kenwooi said...

this is the stage where everyone goes their own way and possibly, get married and start a family =)

Mesintaip: said...

1. Dah tiba masanya awak untuk berkeluarga sendiri.

2. Laaa...'bestfriend' lain tak ada ke?

3. Masukkan kereta tu dalam pakej hantaran nanti.

4. Mula-mula cari rumah sewa. Lepas tu 'rumahtangga' hehehehh...

5. Gemuk? Hmmm...kena buang angin banyak sikit, biar jadi kempis hehehehh...

AuraFIza said...

kenwooi

Yeah..waiting for my turn ;)

AuraFIza said...

Mesintaip:

1. Akan datang ;)

2. Setiap bestfriend lain-lain.masing-masing ada keistimewaan tersendiri..

3. Hantaran? Wahhh.. Idea bernas!!

4. Rumahtangga tu susah nak bina..

5. Minum banyak air halia boleh buang angin kan kan?? Haa.. pasni nak minum banyak-banyak.haha..