Tuesday, June 1, 2010

Carta Hot Story Saya..

No 1 : Wedding

Last weekend, cousin aku kahwin. Wahhh.. Seronok betul dapat berkumpul sesama kaum kerabat. Havoc! Macam nak runtuh pelamin dibuatnya. Tapi memang syok la. Masing-masing dah besar panjang, memang jarang dapat berkumpul ramai-ramai macam ni. Sekali jumpa, hambek kau!! For those kerabat yang takde, memang rugi besar! Hikhik..


Yeah.. Ini dia pengantin baru. Hasnur Huda dan Azizi..

Suka sangat tengok dia time ni. Cantik bangat!!

Ini dia cucu-cucu Hj. Rashidi. Tapi sayangnya tak semua ada. Kalau semua ada, laaaaagi syiok!!

Err.. Tiba-tiba pengantin kena jadi pengapit pulak kan? Huhu..

Candid!!! I loikeee~



No. 2 : Blog yang kucingtaik ku cintai!

As you know, blog ini dah tak macam dulu. Dah tak berseri-seri. Suram, muram, kusam.. Nasib baik tak masam. Tak tau la virus apa tiba-tiba menyerang sampai dah malas sangat nak berblogging. Blog walking rajin. Nak post new entry, malas! Tengok je la bulan May yang baru je lepas ni, berapa kerat sangat la aku menghapdet. Haihh.. Secara automatiknya, readers pun berkurang. Yang klik Mr. Nuff pun takde agaknya. Uhuk uhuk.. *minta simpati.. Klik Nuff yek! ;P*


No. 3 : Berlagak orang kaya, boleh??

You know what?? Aku mengidam! Bukan sebarang mengidam, okeh. Actually, aku naaaaaak sangat-sangat handphone baru. Kalau yang murah, aku nak yang ini :


Nokia 5230

Nokia tu agak murah la jugak. Tapi yang tak bestnya takde 3g! Hampeh betul! Tapi kalau nak guna saja-saja tu boleh la kan.. Wahh. Macam orang kaya tak?? Hahahaha..

Okey okey.. Kalau nak berlagak kaya lagi, aku nak handphone yang mahal sikit. Yang ini :


Sony Ericsson G900

Haaa.. Yang ini yang paling aku nak! Nak tau apa function terhebat dia, rajin-rajin la tanya Uncle Google yek. Aku memang prefer guna Sony Ericsson rather than Nokia. Memang banyak perbezaannya. Tapi ikut citarasa masing-masing la kan...



Itu dia carta "hot story" minggu ini. Jangan lupa nantikan "hot story" minggu depan. Daaaaa ;P



8 comments:

jfook said...

buy an iphone. LOL.

Bake It Batter said...

lol agree with jfook!

AuraFIza said...

No money laaa..
wuuuu...

stingray said...

aku je tak jemu menjengukmu walaupun bosan dengan posting lama hahahahahahahaha

AISHA SAAD said...

wahhh nak kawenn jugakk!
huaaa~

aku pon sama mls hupdate!! hakhak

AuraFIza said...

stingray

Waahhh.. betul ke ni??
Terharu seh!! Tak sangka ada pembaca setia..
wakakakka..
kembang sudah! ;P

AuraFIza said...

AISHA SAAD

Nak kawin? Sabo2..
Aku pun menghitung hari je nak kawin..
Walaupun dah tau sebenarnya memang lambat lagi.. Hakhak..

Anonymous said...

samsung kobis (corby) pun smart jugak...