Monday, May 24, 2010

Semut Comel kan??

Woahh... Almost a week that I have not update any post! Busy? Oh.. Tidak sama sekali. Orang macam aku ni nak busy? Belum masanya lagi. Tunggu bulan 7 nanti, baru betul-betul busy. Hikhik.. Agak malas nak menghapdet. Lebih suka menghabiskan masa berjam-jam tengok blog orang lain. Lagi-lagi kalau blog kahwin-kahwin.. I loikeee~

Melayan facebook sudah jadi kewajipan. Orang-orang tua pun boleh jadi celik IT bila menghadap facebook ni. Memang gila la penangan facebook sekarang. Mak ngan ayah pun boleh jadi addict melayan fb. Hahaha.. Takpe. Biarkan diorang syok ;)

Ni haaa nak tunjuk sikit. Kuiz kat facebook. Aku suka kuiz ni. Comel je!

Klik gambar untuk tumbesaran yang sempurna ;P

Comel kan kan kan?? Aku jadi semut yang rajin. Waahhh.. Semut api ke semut hitam ek? Tak kisah la. Yang penting rajin! Tiba-tiba rasa macam semut tu sangat comel!

Ada kuiz yang comel-comel lagi tak? Bagi tau aku.. Nak try jugak!




Pss.. Entry ini sangat bosan kan? Adei.. Menghapdet dalam keadaan terpaksa. Inilah hasilnya~



3 comments:

faradeeba said...

i hate semut.
i really do.

hahaha
so xcomel

AuraFIza said...

erkkk...
pulakkk..

takpe2..
kalo i jadi semut yg rajin, u jgn la benci i plak eh..huhuhu..

kenwooi said...

semut ar.. i tend to kill them sometimes =P