Sunday, May 2, 2010

Sebelum Tertidur...

Woaahh.. Lama gila tak update!!! Rindu dengan entry saya?? Hakhak..

Kenapa ek... Kalau kita dah lama tak mengupdate blog, mood nak update tu mesti kurenggggg..? Ish.. Pelik betul la. Entry last aku adalah pada 24 April. Hari ni dah nak masuk 3 May.. Pehh.. Lama tuuuuuu... Ini pun macam nak tak nak je mengupdate. Kesian blog kesayangan saya ni. Dah la tuan rumah tak ambil peduli, ditinggalkan bersawang pulak tu. Err.. Ada sesiapa yang tolong bersihkan tak..? Heee~

Sekarang aku sangat suka. Tapi ada sedikit rasa kuciwa. Huhu. Abaikan saja perasaan-perasaan emo sebegitu..

Aaarghhh.. Tak tau nak tulis apa. Sebab terlalu banyak yang nak diceritakan. Sampai tak tau nak tulis apa. Mata pun dah sehabis stim dah ni.. Ngantuk gila!!

Jom tido!!

ZzzZzzZZzzzzz....




p/s : Actually, ada gambar untuk entry ni. Tapi internet bergerak lagi lambat daripada kura-kura berjalan. Faham-faham saja la yek.. Kesulitan amat dikesali ;P



3 comments:

kenwooi said...

yeah internet so slow edy =/

Mesintaip: said...

Sebelum tidur tu, jangan lupa baca doa nak tidur.

AuraFIza said...

Yeah.. SUdah semestinya ;)