Monday, May 10, 2010

Nota Selamat Hari Ibu

Dah terlambat ke untuk aku meng'post' entry Hari Ibu..? Ahh.. Pedulik hape aku. Nak jugak teruskan..... Demi ibuku yang tercinta!



Hoyeh.. Dapat sejambak bunga memang impian aku sejak akhir-akhir ni. Tapi, apakan daya. Takde orang nak bagi. Actually, that is 'our' present for my mom sempena Hari Ibu semalam. Ianya tulus ikhlas dari Anakanda Norhafiza dan Mohd Hafizzu. Ouh.. So sweeet~



See.. Mak sangat gumbira mendapat bunga dariku. Ingatkan nak buat surprise. Dah plan baek punya dengan Along. Tapi tak menjadi. Hoho.. Takpe la. Rasa puas hati dapat bagi sendiri. Sebab dah 3 tahun kot, kena sms je nak wish. Jauh di perantauan katakan. But, this year.. I'm happy to be with my beloved mom and my future mom also. Hehe..



Ini pula present untuk ibu mertuaku. Eh.. BAKAL ibu mertuaku. Hanya paper beg itu aje yang dapat ditayangkan. Hadiah di dalamnya adalah handbeg. Tapi yang biasa-biasa aje. Tidak semahal hadiah korang. Tapi rasa happy sangat, sebab Cik Kiah suka hadiah ni. Hikhik..


HAPPY MOTHER'S DAY!!
I LOVE YOU WITH ALL MY HEART!
I'M PROUD TO HAVE A MOM LIKE YOU!!
LOVE YOU!!



2 comments:

jfook said...

Happy Mother's Day!

kenwooi said...

happy belated mothers day to all mums =)