Friday, April 16, 2010

Mau Hapdet Laju-laju...

Entry ini adalah versi ekspress.. Jadi, kena taip laju-laju. Kalau ada typing error, or ayat tunggang-langgang, sila maafkan!


I just began my new life, new routine. Dua hari dah berlalu. Setakat ni Alhamdulillah. I feel gooood ;) Bangun pagi bersemangat gila! Bila petang mata pun mula mengantuk. Kalau baring sekejap kat katil pun, confirm tidur ternganga! Huhu.. Anyway, I'm still in learning process. Dalam masa dua hari ni, I have learned many new things. Sebelum ni tak tau, sekarang dah tau sikit-sikit..

Hope tomorrow will be better than today..

Kenapa streamy lembab gila sekarang..??? Membuatkan mood mengupload gambar terbantut! Baru je nak bagi Aura Fiza kat you all.. Hikhik..

Ehh.. Nak tanya. Which one is more better..? PERSONA or GEN2? Saja nak tanya suka-suki. Nothing other mean. Nak beli kereta, jauh sekali kot. Tapi tengok la kalau ada rezeki jatuh dari langit ke kan.. Who knows ;P

Okey okey.. Entry ekspress sudah sampai penghujungnya..

Bye-bye.. I love you *mwaah gedix*




15 comments:

Dewi Batrishya said...

Starting a new life? Good Luck.. huhu

AuraFIza said...

Tenkiu fren ;)

zayani zidane said...

gen2 nampak cam keta sport! suka!

kenwooi said...

gen2 =)

AuraFIza said...

zayani zidane

Smart kan..? Actually, memang suka Gen2. Tapi member2 semua marah. Diorang kata Gen2 tak bagus. Huh.. Takde orang back up!

AuraFIza said...

kenwooi

YEah!! Thanks for your respond ;)

hazman aka species1980 said...

pergh... dasat la edisi ekspress tanpa typing error laaa

kisahsensasi said...

yess betul.... gen2 adalah pilihan yang lebih baik....

kisahremaja said...

Belajar sesuatu yang baru akan buat hidup lebih menarik dan bermakna....

AuraFIza said...

hazman aka species1980

Haha.. Tapi ayat tunggang-langgang kan..??


kisahsensasi

Wahh.. Semua memang pilih Gen2.. Best best!!

AuraFIza said...

kisahremaja

Ye.. Batul betul... Tanpa benda baru dalam hidup, perjalanan hidup akan jadi mendatar je..

MizzFarihah said...

satria NEO. haha tade kene mngena dengan apa yang kakya nak

AuraFIza said...

Err... MizzFarihah tidak menjawap soalan laaaa..

Huhu..

OpiYa OneL said...

Fiza, abang beli Gen2 selalu rosak. Pintu tak boleh bukak, aircond bunyi. Huhu~ Persona pun ok. MyV takde dalam list kew? hehee...

AuraFIza said...

haa.. Yeke? Abang Pya beli kereta baru ke second? Alamak!

Myvi..? Alaa.. Takde dalam list plak.. Huhuhu..