Wednesday, April 7, 2010

Contest Specticular Specky

Bismillahirrahmanirrahim... (Mula dengan Bismillah. Baru berkat..)


Hoyeh!! Join contest lagi. Memang tengah gila contest ni. Ampunnnnn! ;P


HERE IT IS!


Kalau Cik Paro tergedik nak anjurkan contest, aku ni pun ikut sama TERgedik nak join contest. Diulangi TERgedik..


Smile


You all boleh tengok syarat-syarat contest kat SINI..


Sebelum ni, asyik join contest untuk anak orang je. Sekarang baru terbuka pintu hati nak pertaruhkan muka sendiri.. Err.. Macam hina sangat je bunyinya. Whatever la..

Okey.. Ni haaa gambar aku berspec hitam bagai. Bajet cun!!


Cerita sikit la pasal gambar ni. Sebenarnya spec tu spec pinjam je. Nak beli sendiri, duit takde. Kot-kot la menang contest ni, boleh la beli spec hitam baru.. Tak yah pinjam lagi kan. Hakhak..

Wokeh.. DONE!

Cik Paro... Sila datang buat spot check ke blog saya ye. Thank you ;)



psss... Macam susah je nak menang. Ramai yang dah join. Semuanya cun-cun pulak tuh! Hurmm...




9 comments:

Aizat Si Lipan said...

contest mcm ni pn ada ka? so interesting~haha

kenwooi said...

everytime i join contest, i sure dont win =P

AuraFIza said...

Aizat Si Lipan

Hantam saje lah labuuuu..
Menang dapat hadiah.. Mana tau rezeki..
Siapa nak bagi hadiah senang-senang macam tu je kan ;)

AuraFIza said...

kenwooi

Haha.. Same with me lor.. Join untuk suka-suka je ;)

ika said...

confirm kalah..ngeee..

AuraFIza said...

Confirm...??

wakakaka.. Memang dah dapat agak dah!
Sebab dia pilih 3 org pemenang je. Yang join punyalah ramai.. Cun-cun pulak tuh!

Ikah join la.. Kita tengok siapa yang kenaaaa.. HAHA..

miloicekaw1119 said...

dah terjah da..
gudluck ye dear!!

AuraFIza said...

Hoho.. Tenkiutt ;P

Syuzana said...

hai...saje melawat peserta contest cik paro...good luck!!