Tuesday, February 16, 2010

Nak join contest!

Sesiapa yang nak buat contest..

Habaq mai kat cheq noooo..

Berkobar-kobar nak join ni..

Tapi, sekarang ni tengah bersemangat gila nak join peraduan bayi comel. Tapi tak tau nak join kat mana. Hari tu ada jumpa kat website Majalah Pa & Ma. Masalahnya, website tu tak boleh buka langsung sekarang ni.. Adoihh.. Kenapa ek?

Kalau korang tau kat mana boleh join, inform I, okey! Setakat ni baru join dua contest untuk baby comel. Kalau boleh nak join baaaaanyak-banyak. Ala-ala tamak gituh!

Anak saudara si Fizzu tu haaa.. Comel sangat! Tu yang aku beria sangat nak masukkan muka comel dia kat mana-mana contest.. Mana tau rezeki dia kan..

Lagi pun baru dapat permission from his mummy and daddy untuk masukkan gambar dia kat contest-contest tu.

Let me introduce DAMIEN QADR!

.

.

.

.

Dah botak dah dia.. hikhik..

p/s : Ehh.. Jangan lupa tau, roger-roger aku kalau tau pasal pertandingan bayi comel ni. Kerjasama anda amatlah diharapkan. Love you all banyak-banyak. Mmmuaahh.. Ngeee~



4 comments:

HEMY said...

ko google je baby cute contest...mesti byk yg merujuk ke blog yg buat contest..kat GB lak filter guna kategori contest

AuraFIza said...

dah sehabis google dah..
tapi tak berapa membantu..sebab contestnya semua dah expired..hoho..

HAZWAN17 said...

comel ny anak yang akak pinjam tu hehe

AuraFIza said...

comey kan?
budak gumux plus botak..
hehe..