Wednesday, February 3, 2010

Guilty

Sibuk sangat bercerita sakan pasal tunang, sekarang baru rasa macam down sikit bila teringat masalah-masalah yang tak settle lagi sampai sekarang. Damn! Kenapalah hidup ni kena ada masalah? Aaargghhhhh...

Okey okey.. Korang tak payah ikutkan mood stress aku ni..

Lepas aku bertunang ni, ada pulak suara-suara sumbang yang tak berpuas hati dengan aku. Diorang mempersoalkan kenapa diorang tak dijemput dan tak diberitahu langsung pasal majlis aku tu. Hurmm.. How to say huh?

"Kawan-kawan yang aku sayangi sekalian.. Aku bukan lupa kat korang. Aku ingat. Aku ingat semua kawan-kawan aku. Tak bermakna aku tak jemput tu, aku lupa kat korang. Hurmm.. Aku kan cuma berTUNANG je. Bukan berKAHWIN. Bila aku nak kahwin nanti, memang confirm aku jemput korang semua. Promise!! Lagi pun, memang tak ramai yang aku jemput. Kawan-kawan yang duduk dekat dengan rumah je aku ajak. Isk.. Aku ketandusan idea how to explain. But, the fact is aku tak seperti yang korang cakap. Tolonglah faham..."

Susah kan nak puaskan hati semua orang??



8 comments:

kenwooi said...

why the font black colour wan? haha.. anyway, yeah it's not easy to please everyone.. =S

kenwooi.com

Lil'_mya_diaries said...

la fza...xyh la pk...at least ko dah tunang dah...mst kwn2 ko phm punye...tu mslh kcik je....lets move n think for future!!!

AuraFIza said...

kenwooi

sometimes I need to understand everyone, but they never try understand me..

AuraFIza said...

Lil'_mya_diaries

mmg masalah kecik. Tapi aku je rasa cam tak senang duduk. Ada yang bagi msg kat facebook, YM, SMS.. Buat aku rasa tak senang duduk pulak..

Erm.. Okey okey.. Forget it~

Lil'_mya_diaries said...

xsenang duduk eh..??? g beli gam gajah....letak kat kusi...sure ko duduk xbgun2...bahaha

AuraFIza said...

haha..
aku nk nengok ko wat dlu..

Lady B said...

welkam to da club~

AuraFIza said...

Hehe..
tenkiu2 ;)