Wednesday, January 6, 2010

Toys pilihan kalbu

Semalam rasa sangat seronok. Bahagia. Gembira. Rasa macam dunia ni aku yang punya.. Muahaha. Ehh.. Hari ni dah 6hb eh?? Pehh.. 24 days to go!! Berdebar, kecut perut, nervous, tak sabar... Semua perasaan bercampur aduk. 24 hari akan datang, aku akan cerita semuanya. Jeng jeng jeng...

Malam tadi pergi Giant. Niat hati nak belikan birthday present untuk anak angkat aku. Aik.. Sejak bila pulak la kan aku ada anak angkat? Huhu.. Sebenarnya, dia anak kepada best friend aku. Si cilik yang comel dan nakal.. Mohd Nor Adi Putra dan Puteri Nur Arabella. Last week ada buat birthday party diorang, tapi malangnya aku tak dapat pergi. Kan aku pergi Seremban hari tu.. "Sorry sayang, mummy tak dapat pergi.."

Bila sampai je kat tempat toys, aku yang excited lebih. Aku memang suka barang-barang budak ni. Lama juga aku duduk membelek satu-persatu permainan. Try yang ini.. Try yang itu.. Sebab kebanyakan permainan aku dah bagi pada diorang. Setelah mengusha banyak benda, aku rasa aku dah jatuh hati kat satu toys ni. Memang sesuai la untuk kanak-kanak ribena..

Haaa.. Ini permainan untuk si abang (Adi).. Helikopter kontrol. Best kan? Haihh.. Macam aku je yang nak main.. Dah test dah tadi. Memang syok!

Ini pulak untuk si adik (Arabella). Sesuai la kan untuk girl. Rumah idaman gituh! Ada bilik tidur, dapur, bilik persalinan.. Siap toilet lagi tau..

Confirm diorang mesti suka. Tapi kan...

Malangnya aku tak dapat beli pun semua tu. Ini berangan je lebih. Duit tak ada lah!!! Huaaarrghhhhh.. Tension! Dah la hadiah tu mahal. Takpe2.. Lepas ni nak try paw kat parent. Kot-kot lah mood diorang tengah bermurah hati.

Hurmmm.. Berangan tak salah, okeh!!

Tanpa angan-angan, impian tak akan jadi kenyataan ;)



10 comments:

Sendra said...

hahha..berangan rupa2nya..haihh..

AuraFIza said...

tu la psal..
tp mmg tringin sgt nak bg kat diorang toys tu..

kiut kan? ;)

may said...

i like the house one!!
i wan it!!

Jard The Great said...

mahalnya toys die.. ehehe.. baik bg YoYo je..

AuraFIza said...

may

U want it? OKey.. i'll buy for u next time..hoho

AuraFIza said...

Jard The Great

Yoyo? Alaa.. yoyo dah penah bagi dah.Habis hancur berkecai diorang main..huhu..

ika said...

haiz..lagi mau mntak lg..
da la brg tunang memahal..heh..
jeles..

AuraFIza said...

muahahhaa..
bistu, nak keje, ayah tak bg..
so..tu la je la jalan terbaik..

heee~

fq said...

kumpul toys mmg bes...
wat kolksi...

AuraFIza said...

Takde maknanya nak collect toys..
tu nak bagi present pada budak kicik laa..