Thursday, January 7, 2010

Errrr.........

Sehingga aku menulis blog ini, aku masih terasa lagi kegelian yang mengusik-usik hati sanubariku. Auuuwww.. Geli-geli beb!

Tau kenapa?

Semuanya sebab ini :
.

.

.

.


Belut!!!!!!!!!!!!!!!

Arrrgghhhh.. Kenapa aku geli sangat ni?

Kalau dah buat sup, tak taulah boleh telan ke tak..

Adoiiii.. Rasa macam dah tak boleh menaip dah..

!@#$%^&*()_?><":}{{]['(*&%$#@!



21 comments:

zack zukhairi said...

belut kaler kuning ek? baru tau..

AuraFIza said...

ntah..org pun tak tau..
rasanya dulu tengok macam kaler hitam..

ada.m0khtar said...

eh kuning ek.. slalu tengok kaler hitam coklat gak..

AuraFIza said...

erk..ntah2 ni bukan belut kot..
hahaha..

pelik gak kan..

morriss said...

sampai rasa xleh menaip???
serius masalah anda ni...

AuraFIza said...

eee..memang geli la..
lagi-lagi masa tengok real punya..
adoiihhh..
geli-geli..
huhu..

gelarezz said...

comelnyerr...
ahahahahaha

aisha wUtevA!! said...

salam ziarah...

hahaha, sumpah belut memang geli.
tmbh2 time nak kena siang die.
eeyyukkkzz!!
tapi.. sedap taw kalo tmbh belut dalam laksa.. nyum2!!

AuraFIza said...

gelarezz

comel??
aarghhhh.. tidaaaakkkk!!!


aisha wUtevA!!

yeahh..sokong!
err..tambah belut dalam laksa?
sedap eh? tak penah rasa plak..

gelarezz said...

nengok dlm gmbar bule r kate gitu an..
kalu tgk btul2 geli kot..
hehe

AuraFIza said...

bukan geli kot..
MEMANG geli..
hehe..

gelarezz said...

hahaha..
bebtul geli neh..
hahahahaha

aduh, tak bley brenti gelak da neh..hahaha

ieQa sWetLuv said...

geli jugak.. lembik2 nampak macam cacing eee~ ;p

AuraFIza said...

gelarezz

Serius.. Memang geli tahap gaban la..
tak boleh tengok gambar tu, terus rasa macam....
haihh.. Nak cakap pun susah..

yang penting.. Memang geliiiiii..

eeeuuuwwww...


ieQa sWetLuv

aah..lembik2, kilat2..
adehhh..

gelarezz said...

hahaha..
pecah limpa den golak...haha

AuraFIza said...

haha..
rilek2..
kang pecah betul2, payah plak..
blog aurafiza ni gak yang jadi mangsa keadaan..
hehe..

gelarezz said...

tu ah..
ni tengah control macho+cun+comel dgn muke yang ketat tak hengat..
haha

AmeerKaromi said...

eeeyy
belot bes lah!!!
boleh buat kuah laksa tau
huk333

sdap

AuraFIza said...

gelarezz

okeh2..steady beb!


AmeerKaromi

best eh?tak penah try laa..
nanti nak try gak..
;)

Sendra said...

ait,belut tu kuat makan kunyit ke..

AuraFIza said...

belut makan kunyit??
sebab tu dia kaler kuning eh?
hahhaa..
pndai plak belut tu mkn kunyit..