Sunday, October 4, 2009

Semalam..

First of all, CONGRATULATION to all my friends yang dah konvo semalam :

- Yus.. My lovely Roomate
- Paan
- Sabah..
(His name is Arif. But we just called him "Sabah". Muka macam orang Sabah kot.. Huhu)
- Angie
- Zahar

Ni lah ex-roomate aku.. Bunga tu aku yang bagi, okey! Walaupun bunga murah je yang termampu, tapi ianya ikhlas ;) Actually, i don't like this pic.. Sebab aku nampak gemuk sangat2. Walaupun memang dah gemuk, tapi tak nak lah macam ni.. huwaaaa...

Selepas jumpa mereka yang konvo tu, kitorang pergi jalan-jalan keliling ekspo konvo. Macam biasalah kan.. Bila time ekspo, wajib untuk kitorang makan "Sup Paklang". Sedaaaappp!! Lepas makan2, kitorang pergi satu gerai ke satu gerai. Kebanyakan gerai jual bunga. Yelah kan.. Nama pun Ekspo Konvo kan.. Gerai-gerai yang lain ada jual baju2, gerai rawatan resdung, jual key-chain, kasut2, teddy bear dan macam2 lagilah. Meh la datang ;) Aku beli tudung, 2 helai = RM10! Lelonggggg... Huhu..

Then, kitorang pergi gerai jual arnab. Geram gila tengok arnab-arnab kat situ. Damn cute! Ada macam2 jenis. Ada yang telinga lebar tu macam kambing biri-biri pun ada. Yang macam anjing pun ada.. Aku nak pegang. Tapi takut. Hehe.. "Badan beso, tapi dengan arnab pun takut!!" Muahaha.. Dah takut nak buat macam mana kan.. Mana tau tengah2 pegang tu, arnab tu lari pulak. Haaah.. Siapa nak jawap??


Isk.. Wan Chu berani dukung laa.. Aku pun berani gak. Berani pegang2 telinga dia tu je. Hehe..

Lepas dah puas main dengan rabbit tu, kitorang pergi gerai pameran ular. Yang ini lagiiiii lah aku berani teramat. Huhuhu.. Aku baru nak sentuh ular tu, tiba-tiba kepala dia gerak2.. Huaargghh.. Menakutkan! Terus tak jadi pegang..

Bila da penat pusing-pusing, barulah kitorang teringat yang malam tu kitorang ada kelas malam. Adeii.. Bertambah-tambah penat badan ni. But, its okay. It's a wonderful day! At least, boleh la hilangkan kejap masalah2 yang mengusutkan rambut aku ni.. Haishhh..


3 comments:

Fina said...

chu nmpk dah kuruslah.. hehe. thniahlah kat diorg kan.. dah grad dah..

Dakjaat™ said...

:) tahniah .. rabbit tu graduate sekali ke? hahahah!

AuraFIza said...

Fina

Aah..chu mmg!!aku yg diet gile2, tp die yg kurus.haihh.. menci!

Dakjaat™

Muahaha.. Rabbit tu meraikan org2 grad je la..