Wednesday, September 30, 2009

Birthday Ika..

This entry is dedicated to Nur Syafiqah Izzati..

Sebenarnya, Birthday dia semalam (30 September). Kiranya entri ni lambat sehari la. Huhu.. Tak apalah. Memang niat di hati nak jadi the last person yang wish die.. Muehehe..


Happy Birthday To You..


Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu..

May Allah bless your life..

Wish all your dream come true. I'm the one who always pray for you..

You're now 20 years old.. So, perangai pun kenalah seperti budak 20 tahun, okey!

Sorry for no present. Entri ni je lah yang jadi special present for you. At least, Kakya takde lah buat Ikah tertunggu2 dengan janji2 manis untuk bagi hadiah segala. Dan Kakya takde lah suruh tengok bawah bantal setiap kali birthday Ikah.. (I will never forget it!!!).. Muahahaha..

Ikah akan kembali pulang ke Egypt pada 5 Oktober ni. Malangnya aku tak dapat hantar di KLIA sebab ada kelas. Takpe.. Hanya doa mengiringi. Chewahh.. "Semoga Ikah selamat sampai di sana. Belajaq rajin2 nooo.. Packing barang tu elok2. Jangan sampai ada yang tertinggal. Listkan barang yang nak beli. Nanti takde lah asyik terlupa. Al-maklumlah... Kan sebelum ni Kakya dan Kak Nana yang tolong kemaskan..."

For all the readers (kalau ada..Hehe), do visit her blog --> Nur Syafiqah Izzati..



3 comments:

Fina said...

say hepi birthday la kat adik.. yg tu yg study oversea kan?? :)

AuraFIza said...

yup..skang die kt M'sia.5hb ni bru blk sane blk..

Anonymous said...

ade adik cun..
kem slm!!
Hehe