Tuesday, August 11, 2009

blog kawan-kawan

"tong ting tung" (bunyi mesej)

"Malam ni free tak? Nak ajak keluar makan. Tapi kat Changlun je la.. Kalau boleh, tunggu depan ofis dalam pukul 9 malam, okey?"

Mesej tu daripada Pakcik Bas No. 7.. Haha.. Memandangkan perutku belum lagi diisi daripada tengahari, maka dengan senang hatinya aku menerima pelawaan pakcik tu. Tapi bukan aku berdua je dengan dia ehh (NO..NO..NO!!!). Aku pergi dengan Wanchu laa.. Kitorang kan ke mana saja pasti berdua.. huhu.. Blurrpp.. Alhamdulillah.. kenyang ;)

Okey.. dalam entri ini, aku nak promosikan blog kawan-kawanku yang terchenta..

AYU.. She is new dalam dunia pem'blog'an (wujud ke perkataan ni?).. Welcome my dear!! Teruskan menulis, ye sayang.. (i always call her, SAYANG. Tak payah rasa pelik, okey!) To all readers, do visit her blog too --> Rahayudeanaini

Merah menyala.. nice huh!


(Merujuk kepada tagboard di sebelah kiri blog ini)
stingray: i'm moving to new home http://zaifull.blogspot.com don't forget to visit me!!!

I've just visited his new home.. nice but still under construction. Almaklumlah, rumah baru katakan. banyak benda la nak kena solek kan? Apa-apa pun, jom ramai-ramai kita menjengah blog dia.. seraaaannngggg!!! ;)


Let's see his FRIENDS NETWORK.. who is the first one?? lalalala.... (=

Stop to be a blog promoter.. sambungan daripada entri semalam (yang INI), aku telah bersemangat meletakkan wallpaper yang sangat cantik di skrin laptop aku ni.. Di sebelah gambar-gambar kiut itu adalah lirik lagu Jangan Ada Benci - Casey. Sangat suka tengok desktop sekarang ni.. heee.. mau tengok?

Cantik kan kan kan??? i likeeee..

** PESANAN : sila klik gambar-gambar di atas untuk tumbesaran semulajadi ;)



3 comments:

adda said...

cantek ar wallpaper tu.. dunia blog ni mmg best kan.. ramai kenalan

Fina said...

wahhh nice laa wallpaper..
sy suda p blog ayu. yg sorang lagi tak kenal. hehe
ajak la weh wancu n niza blogging pula. hehe mesti havoc.

AuraFIza said...

adda

cantik kn??org wat sndri tau..huhuhu..

Fina

Wallpaper yg menjadi kesukaan ramai..hahhaa..
nnt aku tarik niza n wancu plak blogging.bru ckup korum kan.. ;)