Wednesday, June 17, 2009

a bit tired..

aku dalam mood mengantuk semasa menulis entry ini ;)

hari ini seharian aku di Pusat Kecantikan Arabella.bukan buat facial, bukan juga membeli produk kecantikan.tapi hanya duduk melepak ;P sebenarnya pemilik kedai tu adalah sahabat baikku sendiri (As).baru seminggu dua ni dia buka kedai.PUSAT KECANTIKAN ARABELLA..kenapa letak Arabella kan?Arabella tu nama anak dia.Puteri Nur Arabella!nice name..dia sudah pun mempunyai 2 orang anak yang sangat-sangat comel!itulah salah satu faktor yang membuatkan aku betul-betul tak sabar nak anak.hahahha..abaikan! (mood mengantuk memang macam ni).

lepas puas berborak (dan melepaskan rindu juga sebab dah lama sangat tak jumpa), aku pun balik.tapi bila sampai rumah, rasa macam malas sangat nak masuk rumah.apa lagi..start enjin kereta, dan terus melencong tempat lain.kebetulan pula, ali (kawan baik) telefon dan bagi tau dia dah ada kat segamat.ingatkan malas je nak jumpa dia.tapi bila memikirkan kebosanan melampau, aku pun jumpa.kitorang pergi makan goreng pisang.haha..itu pun dah cukup untuk menghilangkan bosan..

masa jalan-jalan tadi, aku sempat beli baju.baju tu biasa je, tapi tiba-tiba rasa tertarik pula nak beli.tengok-tengok harga pun tak mahal, aku pun tak fikir apa dah..terus beli (menambahkan koleksi baju yang tak berapa banyak..hehe)

Biasa je kan? tapi nampak cute sangat bagi aku =)

that's all story for today.thanks to all readers yang baca sampai habis sebab aku rasa membosankan je entry ni.hahahha..

** nak makan jap (orang tu suruh makan sekarang!nanti dia marah.takot!!huhu)



11 comments:

Anonymous said...

ingatkan blog jual baju.hehe.g jalan2 tak ajak saye pong

E said...

cool t-shirt sempoi

AuraFIza said...

yayay..
mmg sempoi ;)

apei said...

makan pun kena tunggu orang suruh?

AuraFIza said...

huhu..tu la ngada2 namanye!

Fina said...

those kind of t-shirt was so you. hehe. adorable giloss..

AuraFIza said...

huhu..adorable sgt! ;)

Anonymous said...

nnt sy hadiahkan fiza baju basikal byk2 eh

his name is padin said...

comel la awak.
btw nice blog :)

CHEDEM said...

Nice shirt...ur blog too

AuraFIza said...

hehe..
tenkiu ;)