Monday, February 14, 2011

Jantung.... Tolong Berhenti Berdegup Kencang!!

Salam....

How's your life my beloved readers? :)

Lame gilak tak hapdet belog! Semakin hari, makin malas nak layan belog ni. Tengok title kali ni. Serius, memang jantung asyik je berdegup laju-laju. You know what?? Four more days to go!!! My wedding day yaw! Adehh.. Kecut perut!!

Preparation? Alhamdulillah. Going smoothly. Cuma benda yang kecik-kecik ni je yang selalu je terlupa. Tapi dah buat list dah. Esok InsyaAllah pergi carik semua barang-barang tu. Orang kata, seminggu nak kawin ni, tak boleh jalan kaluar merayap-rayap. Almaklum la, darah tengah manis. Kena duduk rumah je kan? Tapi aku? Esok lah jugak baru nak pergi bela badan. Spa, facial, lulur... Hehe. Belum terlambat lagi kot? :)

Hari Rabu dan Khamis ni rumah dah ramai orang. Sedara-mara and orang rewang dah mula buat kerja. Jumaat malam, 18hb nikah kat rumah. 19hb, majlis belah aku. 20hb majlis belah lelaki.. Doakan majlis aku nanti berjalan lancar. Harap tak nak ada benda-benda yang mengganggu perjalanan majlis tu nanti.



Alamak.. Jantung berdegup laju lagi!!!!!!



Tunggu aku upload gambar ye :))



1 comment:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE